İtalya’nın her bölgesinde yaz indirimlerinin başlayacağı tarihler belli oldu: Alışverişkolikler bekliyor
İle ilgili Yakup Romeo Yayınlanan 8 Haziran 2023
Haziran başladı ve her yıl olduğu gibi sıcak mevsimin gelişiyle birlikte insan gardırobunu yenile. Tişörtler, pantolonlar, ayakkabılar ve aksesuarlar: satış 2023 Onlar alışveriş yapanlar çıldırabilecekler.
2023 yaz indirimleri yakında başlayacak: tarihler
Bekleyiş neredeyse sona eriyor, bir aydan kısa bir süre içinde satış 2023. Resmiyete dökülenlere göre, İtalya’nın büyük bölümünde takvimde işaretlenecek tarih kırmızı daire ile 6 Temmuz. O Perşembe, aslında, resmen başlayacak ben yaz sezonu satışlarıen azından benim için fiziksel mağazalar. Ancak Bölge Bölge (alfabetik sırayla) ne olacağını ayrıntılı olarak görelim:
İle ilgili Yakup Romeo Yayınlanan 8 Haziran 2023
Haziran başladı ve her yıl olduğu gibi sıcak mevsimin gelişiyle birlikte insan gardırobunu yenile. Tişörtler, pantolonlar, ayakkabılar ve aksesuarlar: satış 2023 Onlar alışveriş yapanlar çıldırabilecekler.
2023 yaz indirimleri yakında başlayacak: tarihler
Bekleyiş neredeyse sona eriyor, bir aydan kısa bir süre içinde satış 2023. Resmiyete dökülenlere göre, İtalya’nın büyük bölümünde takvimde işaretlenecek tarih kırmızı daire ile 6 Temmuz. O Perşembe, aslında, resmen başlayacak ben yaz sezonu satışlarıen azından benim için fiziksel mağazalar. Ancak Bölge Bölge (alfabetik sırayla) ne olacağını ayrıntılı olarak görelim:
- Abruzzo: 6 Temmuz – 31 Ağustos
- Bazilika: 6 Temmuz – 2 Eylül
- Bölgesi bozen: 14 Temmuz (turistik beldelerde 18 Ağustos) – 11 Ağustos (turistik beldelerde 15 Eylül)
- Calabria: 6 Temmuz – 30 Ağustos
- Campania: 6 Temmuz – 30 Ağustos
- Emilia Romagna: 6 Temmuz – 31 Ağustos
- Friuli Venezia Giulia: 6 Temmuz – 30 Eylül
- Lazio: 6 Temmuz – 16 Ağustos
- Ligurya: 6 Temmuz – 16 Ağustos
- Lombardiya: 6 Temmuz – 30 Ağustos
- Markalar: 6 Temmuz – 31 Ağustos
- Molise: 6 Temmuz – 31 Ağustos
- Piemonte: 6 Temmuz – 31 Ağustos
- Puglia: 6 Temmuz – 15 Eylül
- Sardunya: 6 Temmuz – 30 Ağustos