“Uyumayı gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum!” Bu nasıl bir taktik?

kolluk

New member
Haftanın Tweetleri
“Uyumayı gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum!” Şimdi bu nasıl bir taktik?

Mevcut bağlantıyı kopyala

Çocuklar ve mucizeler arasında: Aile yaşamının kaygıları ve sevinçleri çok çeşitlidir. Haftanın tweet'lerimiz düzenli olarak günlük hayata dair küçük bir fikir veriyor.

Haftanın tweetlerinin tadını çıkarın!

Oğul aslanla kaplanı karıştırıyor, leyleği tanımıyor ama bütün gezegenleri biliyor
😂
</ p>— Die Christl (@bienibruemm) 6 Ocak 2025

Bu noktada editör ekibimiz Twitter / X'ten içerik entegre etti.

Gizlilik ayarlarınız nedeniyle bu içerik gizliliğinizi korumak amacıyla yüklenmedi.

Bu içeriği bir kez göster

K2: “Gerçekten uyumayı sabırsızlıkla bekliyorum”

Taktik olarak bu ne şimdi
👀
?

— Jules (@ed_ju1es) 8 Ocak 2025

Gizlilik ayarlarınız nedeniyle bu içerik gizliliğinizi korumak amacıyla yüklenmedi.

Çocuklar zorlu eylemlere giriştiğinde…

Çocuklar Saçma Gezegen dediğimiz gezegendeki hayata dair detayları düşünmekten keyif alıyorlar.

"Ve anne, doğa rezervinde mamutlar var. Ve eğer birini anlayışsızca ezerseniz, para cezası ödemek zorunda kalırsınız. 10 euro!"

Zor eylem. Çok önemli.

— Alwayshungryalwaystired (@Anjatreibts) 5 Ocak 2025

K2'den WhatsApp (14)…Tanrım, iyi mi yaptım.
❤
❤
❤
< a href="https://t.co/7ZRSaG9tBY">pic.twitter.com/7ZRSaG9tBY
— Missy (@Mamagefluester) 5 Ocak 2025

8 dilim kızarmış ekmek ve 1 rulo.

Yakında ergenlik çağındakilerin boyunu ayarlamayı planladığını hayal ediyorum.

— Örümcek Tilki (@Randalemama) 5 Ocak 2025

Kocası:… New Orleans…

Kızı: KUZEY KUTUSUNDA!< br>
Ben: Hayır, Amerika'da

Kızı: Bu doğru olamaz, sanki Kuzey Kutbu'ndaymış gibi geliyor, kendiniz tekrar okuyabilirsiniz. pic.twitter.com/2IVbzXRn2m

— Nini Bela (@NiniBela1) 4 Ocak 2025

Bugün İkinci Dünya Savaşı ile ilgili bir belgesel izledim. On iki yaşındaki çocuğum yanıma geldi ve sorular sordu. Bir noktada nükleer silahlara geldik.

Kızından alıntı:
"Digger, savaş berbat bir şey. Bunu binlerce yıldır biliyoruz. Ne kadar aptalız?"

Artık öyle görünmesine izin vereceğim.

— Martin Möller (@VeryBigM) 3 Ocak 2025

Yüzme havuzuna gitmek.

Adam: O zaman saunaya gideceğim

Kızı: Saunada kaç derece var?

Erkek: 80 civarında

Kızı: HİÇBİR ŞEKİLDE ORAYA GİRMEMENİZ GEREKİR, HEMEN GÜNEŞ YANIKLARINA YOL AÇACAKSINIZ!!!!!!

— Nini Bela (@NiniBela1) 3 Ocak 2025

#wwm

Bunu sadece okulda öğrendim pic.twitter.com/BoKmuVwXPl

— @howo1.bsky.sosyal (@howo1) 9 Ocak 2025

Eğer sabah 8'de okulun üzerindeki gökyüzü böyle görünüyorsa, o zaman matematik yapmıyorsunuz demektir, üçüncü sınıf öğrencileriyle birlikte bu mucizeye ilk kez hayret ediyorsunuz. pic.twitter.com/zx2imXIdBQ

— Bayan Köpfchen (@HeadYvonne) 25 Ekim 2024

Aile: Hafta sonunun kelimesi

Her Cuma Twitter'da geçtiğimiz hafta bizi etkileyen tweet'leri seçiyoruz. Ya özellikle komik oldukları için ya da önemli bulduğumuz konulara değindikleri için. Aile hayatı her zaman güneşli ve güllük gülistanlık olmadığından, hepimiz onsuz kolayca yapabileceğimiz şeyler de yaşarız. Ama en az onlar kadar önemlidirler ve bizim de dikkatimizi çekmeleri gerekir. Bir şeyin toplumumuzu değiştirmesinin ve ideal olarak iyileştirmesinin tek yolu budur. Dolayısıyla neşeli ve ciddi tweetlerin burada çarpışması kaçınılmaz. Forrest Gump'ın annesinden öğrendiklerini yansıtıyor: “Hayat bir kutu çikolata gibidir, içinden ne çıkacağını asla bilemezsin.”

Aile hayatınızdan anekdotlar için teşekkür ederiz, hayatımızı zenginleştiriyorlar – ve genellikle hafta sonundan önceki son iş günü (hafta sonu işi yoksa…)! Bir hayranımızın isteği üzerine eski tweet koleksiyonlarını da bulabileceğiniz kendi sayfamızı oluşturduk.

Haftanın tweet'lerinin sizin için de hafta sonuna denk geldiğini bize bildirdiğiniz e-postalarınız için de ayrıca teşekkür ederiz!
🥰

Bu anneler çocuklarıyla ve vücutlarıyla gurur duyuyor

Birkaç çatlak izi kimin umurunda? Mama Tesha bebeğini ve vücudunu sunmaktan büyük mutluluk duyuyor.

© Sophie Mayanne/Mothercare

Daha

Geri

Daha öte

Gömülü bir tweet'ten daha fazla alanı hak eden şeylerle karşılaşırsanız lütfen bize Socialmedia@Haberler adresine bir e-posta gönderin. Pek çok insan için ilginç, ilham verici veya başka bir şekilde önemli olabileceği için konuyla ilgili bir potansiyel görürsek, size geri döneceğiz. Bazı şeyler küçük gözlemlerle başlar ve ancak birçok kişi benzer bir olguyu veya sorunu fark ettiğinde büyür. İlhamınızı sabırsızlıkla bekliyoruz!

Videoda izleyin: Sosyal ağlarda ailelerinin günlük yaşamlarını paylaşan sayısız insan var. Özellikle bunlar Çocuklar genellikle burada odak noktasıdır. Peki çocukların resimleri internette halka açık olarak paylaşılmalı mı? Stern, etkili isimler Mirella ve Alicia Joe ile internette çocuk sahibi olmanın avantajları ve tehlikeleri hakkında konuştu.