TikTok: Kadın 48 istiridye sipariş ediyor, sevgilisi kaçıyor

kolluk

New member
Tiktok
Kadın akşam yemeği için 48 istiridye sipariş ediyor; hesap gelince sevgilisi kaçıyor

TikTok kullanıcısı istiridyelere o kadar kötü vurdu ki sevgilisi korktu ve endişelendi

© thepalmer / Getty Images

Eugene Epp

Bu tarih tamamen ters gitti: Bir kadın restorandaki menüyü sınırsızca yukarı aşağı sipariş etti ve adam faturayı ödemek yerine kaçmayı tercih etti.

Bir randevuda yiyecek veya içecek faturasını genel olarak erkeğin karşılaması gerekip gerekmediği çok tartışılan bir sorudur. Ancak TikTok’ta “EquanaB” kullanıcısı gibi bir kadın olsaydı, eski tarzdaki her beyefendi muhtemelen onun ilkelerinden şüphe ederdi.

ABD’nin Georgia eyaletinden genç kadın, hikayeyi Haber uygulamasındaki bir klipte anlattı: Atlanta’da deniz ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir restoranda bir adamla tanıştı. Bu ikilinin ilk buluşmasıydı. Görünüşe göre Equana gerçekten de işi bırakmaya karar verdi: her biri bir düzine istiridye içeren toplam dört porsiyon sipariş etti. Oldukça yüksek bir fiyata – bir kısmı 15 dolardı.

180 dolardan fazla fatura

TikTok’ta beş milyondan fazla izlenen Haberda “Dördüncü porsiyonu sipariş ettiğimde bana deli gibi baktı” diyor. “Ama bununla ilgilenmedim.” Kısa ve öz açıklaması: “Beni davet edersen yerim.” Genç kadın sadece 48 istiridyeyi yemekle kalmadı, aynı zamanda menüden başka yemek ve içecekler de sipariş etti. Ancak karşıdaki kişi sadece bir kadeh şarap sipariş etti.

İlk buluşma?  Bu hatalardan kaçınmak daha iyidir

Bir noktada bu adam için çok fazla olmaya başladı: Başarısız tarihler için klasik çıkışı seçti. Tuvalete yaptığı sözde ziyaretten asla dönmedi. Açıkça faturayı ödemek gibi bir arzusu yoktu. Bu sonuçta 180 dolardan fazlaya (170 avroya eşdeğer) ulaştı; TikTok kullanıcısı bu meblağda sıkışıp kaldı. Platformdaki diğer pek çok kullanıcı bunun, çirkin davranışları nedeniyle adil bir ceza olduğuna inanıyor.

İlk randevunun ardından bir başkasının gelmemesi gerektiği açık görünüyor. Videoda görülebileceği gibi, en azından ikisi daha sonra hala iletişim halindeydi: Mülteci en azından içkileri devralmayı teklif etti.

Kaynak: TikTok’ta EquanaB

#Konular