Taksici ile tartışan turist hudut krizi geçirdi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Taksici ile tartışan turist hudut krizi geçirdi Tarlabaşı Bulvarı Tünel girişinde dün saat 13.00 sıralarında meydana gelen hadisede, Bayrampaşa’dan taksiye binen turist bayan ile erkek arkadaşı, Taksim Meydanı’na gitmek istediklerini söylemiş oldu. Teze göre, seyahat sırasında taksi şoförü ile bayan yolcu içinde çabucak hemen öğrenilemeyen bir niçinle tartışma çıktı. Taksici, tartışma sırasında kaza yapmamak için tünel girişinde aracını durdurdu.

Hudut krizi geçirdi

Hudut krizi geçiren turist bayan, dışarı çıkarak taksinin kaportasını yumruklayıp, tekmelemeye başladı. Bunun üzerine taksici ile erkek arkadaşı da taksiden çıkarak hanımı engellemeye çalıştı. Tüm eforlarına karşın arkadaşını zapt edemeyen erkek turist, bir süre daha sonra bayanı olay yerinde bırakarak kaçtı. Bu sırada durumu fark ederek olay yerine gelen trafik polisleri, kaportaya vurmaya devam bayanı zorlukla zapt etti.

Kaldırıma oturan ve ağlamaya başlayan turist, trafik polisinin uğraşlarıyla sakinleştirilebildi. Turist bayan, bir süre daha sonra, olay yerine gelen ambulansa bindirilerek Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Kent Hastanesine gdolayıldü. Taksinin kaportasına vurduğu sırada kolları ve ayakları zedelendiği öğrenilen bayan burada tedavi altına alındı.

Olayı gorerek yardıma koşan Velat Sümer isimli taksici “Ben Taksim’den dönüyordum. Bayan ve erkek vardı. İkisi de yabancı uyrukluydu. Bayan krize girmişti. Kapıları yumruklayıp, otomobile vuruyordu. Erkek de sessizce duruyordu. Çabucak 155’i aradım. Erkek kaçtı gitti, bayan da kaçmaya çalıştı. Taksi sürücüsüne saldırdı. niye taksi sürücüsüne saldırdığı konusunda hiç bir bilgim yok” diye konuştu.