Şok figürü zaten otoyolda ulaşıldı

Hasan

New member
ABD ve İsrail arasındaki Ortak Savaş, yakıt yükselişinin bedelini yarattı: rakamlar.

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Yayınladı 23 Haziran 2025, 18:29

ABD ve İsrail'in ortak savaşının İran'a karşı etkileri Petrol fiyatlarındaki artış: Şok edici figür otoyolda ulaştı.

Benzin: İran'da savaş fiyatları patladı

Sonrasındasaldırı Amerika Birleşik Devletleri'nin İran'a Petrol fiyatlarında bir artış vardı. Savaşların sonuçlarından sadece bir tanesidir, günlük bayrak tarafından iletilenlere göre, yakıt fiyatlarının Nisan ayının başından beri maksimuma sıçradığını düşünün.

İşte buradasın ortalama fiyatlar Yöneticiler tarafından Şirketler Bakanlığı Fiyatları tarafından iletilen ve İtalya'da yapılan ve dün sabah 8'de (22Giugno) tespit edilen röle tarafından geliştirilen ve yaklaşık 18 bin bitkiden uygulanan:

• 1.748 Euro/Litre'de self servis benzin;

• 1.670 Euro/Litre'de dizel self servis;

• Benzin 1.886 Euro/litre;

• Dizel 1.806 Euro/Litre'de görev yaptı;

• LPG 0.707 Euro/litre;

• Metan 1.441 Euro/kg'da servis edilir;

• GNL 1,269 Euro/kg.
Savaş ve Petrol Fiyatları: Şok figürü zaten otoyolda ulaşıldı

Gördüğümüz gibi, ABD ve İsrail'in İran'a karşı ortak savaşı benzin fiyatlarında bir artışa yol açtı. Şok edici figür ulaşıldı otoyoldaki yeşil ileHizmetçinin eşiğinden zaten kırıldığı yer Litre başına 2,3 Euro birkaç distribütörde. Yeşil Self Service de litre başına 2 Euro'ya çok yakındır.

Irem

New member
ABD ve İsrail arasındaki Ortak Savaş, yakıt yükselişinin bedelini yarattı: rakamlar

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Merhaba paylaşanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

BarnaBi

Global Mod
Global Mod
ABD ve İsrail arasındaki Ortak Savaş, yakıt yükselişinin bedelini yarattı: rakamlar

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Selam herkese iyi paylaşımlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Hasan

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Irem' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Irem

Deniz

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Merhaba merak edenlere

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

BarnaBi' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Hasan Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @BarnaBi

Ela

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Hasan

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Hasan

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Irem' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Irem, daha somut örnek iyi giderdi

Ufaklık

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Selam düşünce insanları

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Ela' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Hasan Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Hasan Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Bu
Belki haklısın @Ela, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Simge

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Selam maceraperestler

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Hasan

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Deniz' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin
Ben burada biraz daha karamsarım @Deniz, ama geliştirilir

Emre

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Merhaba yazılım ailesi

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Hasan

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Hasan

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

BarnaBi' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Hasan Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @BarnaBi, bunu söylemeliyim