Pişmanlık Anneliği: Anneler pişman olmaya başladığında

kolluk

New member
Çocuklarla Yaşamak
Johanna anne olduğum için pişmanlık duyuyor

• itibaren
    Katharina yüksek kayıt yaptı

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Johanna 43 yaşında ve çok sevdiği iki çocuğun annesi. Yine de bugün diyor ki: Anne olmayı tercih etmez. Annelikten pişmanlık deneyiminiz.

Anne olarak mutlu olmanın nasıl bir his olduğunu merak ettim, çünkü anne şansı gibi bir şey ayarlamadım. Ana rolde hiçbir tatmin bulamıyorum. Diyelim ki: Hayatımın çocuklarla nasıl olacağını bilseydim, o zaman bir anne olmazdım. Eskiden kendimden ve bu tür düşünceler için sıcaklığımdan utanıyordum. Gerçekten normal olup olmadığımı merak ettim. Bu arada birçok annenin böyle olduğunu biliyorum. Ve bu duygunun kötü bir insan olduğunuz gerçeğiyle ilgisi yok. Çocuklarımı seviyorum. Sen harikasın Ama ana rol bana hitap etmiyor.

Kocam ve ben on yıldır çocuk almaya karar verdik. Bu karar hakkında şüphelerim vardı, ama bir hayır söz konusu değildi. “Çocuk geçişi sadece bunun bir parçası” ve “Çocuksuz olduğumda gerçek bir kadın değilim” gibi cümleler başımın etrafında vızıldıyor. Ayrıca yaşlılıkta yalnız kalmayacağımı düşündüm. Bugün benim için tüm bunların tam saçmalık olduğu açık.

Sert Plus

Erişim yıldız+
yerine € 11.96 Sadece 1 €

• Her şey yıldız+ Geo ve Capital'den ilk sınıf içeriği ile
  • 4 haftayı test edin, sonra haftada 2,99 €
  • istediğiniz zaman iptal edilebilir
Şimdi test et

mı?
Buraya Kaydolun