Odak ve büyüme

Hasan

New member
Özel pazarlarda genişleme

Bu operasyonla Alkemia Capital, özel pazarlardaki varlığını genişleterek geleneksel özel sermaye yeni girişimlerini destekliyor. risk sermayesibir fon Boru (Kamu sermayesine özel yatırımlar) ve özel sermaye tematik fonları. Daha önce yeni üyeler tarafından yönetilen girişim fonu sinerjisinin entegrasyonu, SGR'nin İtalyan KOBİ'lerinin çeşitlendirilmiş yatırım çözümleriyle büyümesini destekleme yeteneğini daha da güçlendiriyor.

Yönetilen varlıkların büyümesi

Bu evrim sayesinde Alkemia Capital 200 milyon avro yönetim altındaki varlık (artış)Özel sermayenin ana segmentlerindeki konumunu pekiştirmek. Bu nedenle SGR, İtalyan KOBİ'leri için bir referans ortağı olarak doğrulanır ve gelişme projelerini kurumsal ve özel yatırımcıların zenginliği ile desteklemektedir, Hight Net Worth bireyler ve aile ofisi de dahil olmak üzere.

Kahramanların beyanları

Alkemia Capital CEO'su Luca Duranti şunları söyledi:

“Simone Cremonini ve Giacomo Picchetto'nun girişiyle Alkemia Capital büyümesini hızlandırmaya ve piyasadaki varlığını daha da pekiştirmeye hazırlanıyor. Bu evrim, yatırım ekosistemimizi yeni beceriler ve vizyonlarla zenginleştirerek İtalyan KOBİ'lerini geliştirme ve yenilik yollarında destekleme taahhüdümüzü yansıtmaktadır “.
Simone Cremonini ekledi:

“Alkemia Capital'in başkentine girişimi duyurmaktan ve bu gerçekliğin büyümesini desteklemek için katkımı sunmaktan çok mutluyum, telco, medya, teknoloji sektörlerinde daha uzun yıllar yönetimsel deneyimden yararlanıyor. En modern dijital, örgütsel ve süreç canavarlarının benimsenmesi sayesinde SGR'mizin operasyonel verimliliğine temel dikkati görüyorum. Özel pazarlar ”.
Giacomo Piccchetto:

“Hedge fonunda uzun bir kariyerden sonra, yetkinliğimi özel pazarlar dünyasına getirmekten mutluluk duyuyorum. Son yıllarda girişim fonunun sinerji fonunun yönetiminden zenginleştirilen önceki deneyimlerimin, yatırım sektörlerinin gelişmelerini, makroekonomik senaryoların verdiği değişikliklerin etkisini ve yatırım fonlarının yapılarını görmek için yararlı olduğuna inanıyorum. Önümüzdeki yıllarda özel pazarlar dünyasında radikal bir şekilde değişecek ”.
Cremonini ve kazık girişiyle Alkemia Capital, geliştirme yollarında İtalyan KOBİ'leri için yenilik ve desteğe odaklanarak yeni bir büyüme aşamasına hazırlanıyor.