Meral Akşener’den Erdoğan’a: Artık milleti bölme taktiklerin tutmuyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Meral Akşener’den Erdoğan’a: Artık milleti bölme taktiklerin tutmuyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan dün suçlamalarda bulunduğu GÜZEL Parti Genel Lideri Meral Akşener’e, “‘Zulüm 1453’te başladı’ diyenlerle nasıl birlikte oluyorsun? Sen bu Gezicilerle birliktesin, yolun açık olsun” dedi.

Akşener ise Erdoğan’a, Türkiye Ulusal Bayan Voleybol Ekibi’nin Avrupa üçüncüsü olduğu maçı izlemek için bulunduğu Belgrad’dan karşılık verdi.

Yeterli Parti Genel Lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın “Zulüm 1453’te başladı’ diyenlerle nasıl birlikte oluyorsun? Sen bu Gezicilerle birliktesin, yolun açık olsun” kelamlarına, “Kutuplaştırma ve milleti bölme taktiklerin tutmuyor, nefesini hiç boşuna yorma” karşılığını verdi.

Akşener, Erdoğan’a cevabı Filenin Sultanları’nın üçüncülük maçını takip etmek için geldiği Sırbistan’ın başşehri Belgrad’dan verdi.

Twitter hesabından paylaştığı görüntüde Akşener, “Sayın Erdoğan, sana Filenin Sultanları’na dayanak olmak için geldiğim Belgrad’dan sesleniyorum. Duydum ki yokluğumu fırsat bilip bana sallamışsın. İftirada bulunmuşsun. Bak sayın Erdoğan! Kendini bu aziz millete ilişkin hisseden hiç kimse, kutlu fethi sehven bile olsa işgal olarak tanımlayamaz. ‘Zulüm 1453’te başladı’ diyemez, demeye de lisanı varmaz. Birebir senin bakanlığının yaptığı üzere, şayet derse de benimle yol yürümeye devam edemez. En düzgün sen biliyorsun ki ben bu milletin evladıyım. Yalnızca lakin yalnızca milletimle birlikteim. Ben asil milletimizle birlikte yürüdüğüm sürece yolum da bahtım da açık olsun inşallah! Artık bu kutuplaştırma ve milleti bölme taktiklerin tutmuyor. Biz milletimizle el ele vererek birlik ve birlikteliğe, yeterlilik ve kardeşliğe olan yürüyüşümüze birinci günkü inançla devam ediyoruz. Sen buna mani olamayacaksın. Nefesini hiç boşuna yorma” sözünü kullandı.

Sayın @RTErdogan;
Duydum ki yokluğumu fırsat bilip, bir daha kürsüden bana sallamışsın… https://t.co/VQCn8Qt8vN pic.twitter.com/cAmo8DOcrz

— Meral Akşener (@meral_aksener) September 4, 2021