Kocaeli Çayırova’da Suna Çınar başkanlığa talip oldu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kocaeli Çayırova’da Suna Çınar başkanlığa talip oldu KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde uzun yıllardır İlçe Bayan Kolları Başkanlığı bakılırsavinde bulunan Suna Çınar, 24 Eylül’de yapılacak olağanüstü genel şurada başkanlığa aday oldu.

senelerdır bu partiye emek veren, ter akıtan biri olarak yapılacak olağanüstü genel konseyde partinin gayelerini daha ileriyle taşımak için lider adayı olmaya karar verdiğini söyleyen Suna Çınar, “Bu süreç çok epeyce değerli zira önümüzde yaklaşan bir Cumhurbaşkanlığı ile milletvekilliği seçimi var. bu vakitte hem ilçede birebir vakitte ülkemizde partimizin bayrağını daha ileriye taşıyacağımı düşünüyorum. yıllardır Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olan partimizin her kademesinde vazife yaptım. Dört devirde bayan kolları lideri olarak hem ilçemize tıpkı vakitte partimize hizmet ettim. Bu vazifelerimde olduğu üzere bundan daha sonrada Atatürk’ün gösterdiği maksatlar doğrultusunda Genel Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu ile bir arada partim adıma gayret etmeye devam edeceğim.” dedi.