İspanya’nın Yeni Gözdesi Oldu: Tozluyaka’nın Berk’i Ulvi Kahyaoğlu’nun ömrüne Dair Ayrıntılar

kolluk

New member
FOX’un yeni dönemde dikkat çeken üretimlerinden bir tanesi de Tozluyaka. Değişik kıssası ve genç takımı ile herkesi ekran başına toplayan dizinin oyuncularının hayatlarına dair ayrıntılar son derece merak konusu. Dizinin güçlü güzellerinden Berk’i canlandıran Ulvi Kahyaoğlu ise periyodun tanınan isimlerinden. Gelin Tozluyaka’nın Berk’i Ulvi Kahyaoğlu kimmiş daima birlikte bakalım.
👀

Tozluyaka’nın Berk’i Ulvi Kahyaoğlu son devrin en tanınan oyuncuları içinde.

Sempatik gülüşü ve oyunculuğuyla dikkat çeken Kahyaoğlu şimdiden büyük bir hayran kitlesine sahip.

Hem yurt içi tıpkı vakitte yurt dışı bir epey hayranı bulunan Ulvi Kahyaoğlu, yakında Can Yaman ve Kerem Bürsin’den daha sonra İspanya’nın da yeni gözdesi olacağa benziyor.

İspanya La Liga kadrolarından Celta Vigo’nun forma tanıtım reklamında yer alan oyuncu dünyanın dört bir yanından övgü aldı.

25 Mayıs 1995 İzmir doğumlu olan Ulvi Kahyaoğlu’nun kamera önüne birinci çıktığı işi ise Give Me a Lighter ismindeki sinema sineması.

ondan sonrasındasında Küre, Benim Adım Melek, İçimdeki Kahraman üzere üretimlerde karşımıza çıktı.

hemen sonrasındasında elbette Bir Gün isimli dizide oldukça beğeni toplayarak dikkat çeken Kahyaoğlu, dizinin kısa sürmesiyle yeni projelere yelken açmıştı.

İşte yıldızının parladığı o üretim Tozluyaka oldu.

Sosyal medyada “ulvikahyaoglu” hesabını kullanan oyuncunun 253 bin takipçisi var.

Özellikle Tozluyaka dizisindeki arkadaşlarıyla verdiği pozlarla dikkat çekiyor. Kamera gerisi halleri ve sempatik pozları binlerce beğeni topluyor.

Tozluyaka’nın en sevilen isimlerinden kendisi.

Berk Berk Yağızoğlu karakterini de oynamıyor yaşıyor adeta!

Başarılarının devamını diliyoruz.
🧿

Siz oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz? Yeni jönümüz diyebilir miyiz kendisi için?