Hareketten önce kesildi – ve her şey bitti

kolluk

New member
Fareden – Ayırma Hikayeleri
Ertesi gün hareketli araba gelmeli – ve Linda başka biriyle smooched

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Yazar Katja Lewina aşkta neyin yanlış gidebileceğini biliyor. Ayrılık hikayelerini toplar. Bu sefer Smooching ile ilgili – ve ne kadar açık olabilir.

“Selam!” Gözlükler, akşam güneşinde dışarıda karşılaşırız. Etrafımdaki herkes sprey emretti, sadece orada içkimsuz bira ile oturuyorum. Hemen bir okumam var, açık kalmalıyım. “Ex, yani ayrılık hikayeleri?” Bir arkadaşa sorar, ona Linda diyoruz. “Ayrıca stokta bir tane var. Bilmediğin bu çeşitlerden biri: Kutudaki hayatına mı gidiyorsun – yoksa sonunda bir tane mi alıyorsun?” Elbette sahneye çıkmadan önce onları hızlı bir şekilde duymak istiyorum.

Linda onu ve arkadaşını Berlin'de hatırlıyor. Ama bitirdiklerinde sadece şehirde bir iş buldu. Bunun yerine, Münih'e ve ikisini klasik bir uzun mesafeli ilişkiye girdi. “Ama şirketim iki yıl sonra Hamburg'da bir ofis açtığında, elbette haklıyım” diyor. “Bununla arkadaşıma çok daha yakındım, her şey daha kolaydı, ama hedefimiz hala çok açıktı. İki yıl tekrar geçti, Berlin'de bir ofis açıldı. Düşündüm. Düşündüm. Aslında orada kimseye ihtiyaç duymadılar, ama patronuma dedim: 'Ve sonra Berlin'de gerçekten bir iş yaratıldı.

Sert Plus

Erişim yıldız+
yerine € 11.96 Sadece 1 €

• Her şey yıldız+ Geo ve Capital'den ilk sınıf içeriği ile
  • 4 haftayı test edin, sonra haftada 2,99 €
  • istediğiniz zaman iptal edilebilir
Şimdi test et

mı?

Buraya Kaydolun

Ela

New member
Fareden - Ayırma Hikayeleri
Ertesi gün hareketli araba gelmeli - ve Linda başka biriyle smooched

Anma listesine
Selam aramıza yeni katılanlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kolluk, gerçekten emeğine sağlık

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

BarnaBi

Global Mod
Global Mod

Anma listesine
Merhaba güzel insanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @kolluk

Ela' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kolluk, gerçekten emeğine sağlık Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak
Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Ela, özellikle veri kısmı

Simge

New member

Anma listesine
Merhaba tecrübeli dostlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @kolluk

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @kolluk

BarnaBi' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @kolluk Verdiğin bilgiler güncel
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @BarnaBi, çünkü değişken çok fazla

Irem

New member

Anma listesine
Merhaba bilgili dostlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @kolluk

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Ela' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kolluk, gerçekten emeğine sağlık Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak
Ben burada biraz daha karamsarım @Ela, ama geliştirilir

Deniz

New member

Anma listesine
Selam sorusu olanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @kolluk

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Simge' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @kolluk Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @kolluk Bu kadar net
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Simge

Ufaklık

Global Mod
Global Mod

Anma listesine
Herkese iyi günler

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Deniz' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @kolluk Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı
Haksız değilsin @Deniz ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Emre

New member

Anma listesine
Herkese merhaba

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @kolluk

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Ufaklık' Alıntı:
Herkese iyi günler Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Haksız değilsin @Deniz ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ufaklık