Haftanın Tweetleri: İp atlama diploması ve yaya ehliyeti

kolluk

New member
Haftanın Tweetleri
“K1 bugün ip atlama diplomasını geçti. Artık iki diploması VE yaya ehliyeti var”

“…yani onun birçok gururlu vatandaştan daha fazlasını kanıtlaması gerekiyor!”

© wilpunt / Getty Images

Ziyaret eden zanaatkarlar ve ağır metal arasında: aile hayatının endişeleri ve sevinçleri çok çeşitlidir. Haftanın tweet'lerimiz biraz fikir veriyor.

Haftanın tweetlerinin tadını çıkarın!

Dün çocuklara meyve tabağı hazırladım, onlarla oynadım, K1 ile çocuk jimnastiğine gittim ve onlara kitap okudum.

Bugün açlık meyve barlarıyla karşılanıyor ve ben K1'de bit var mı diye kontrol ederken K2 televizyonun önüne park edilmiş durumda.

Dün bir şekilde daha güzeldi.

— Ina Zwitschert
🐦
⬛
(@Ina_zwitschert) 25 Ocak 2024

İşin güzel yanı sabah 9'dan kısa bir süre önce bir parça Benjamin Blümchen pastası yediğimde kimse (K1) orada olmuyor ve beni suçlamıyor
😂

— AnikamiteinemN (@anikamiteinem) 26 Ocak 2024

K1: Anne artık yatağını buraya mı getirecek?
Ben hayır.

Yarın geri gelecek ve… Bence çocuklar birkaç gün babalarıyla telefonda konuşmasalar iyi olur.
😵‍💫

2/2

— Die_U (@U_Muench) 23 Ocak 2024

Eşimle o gün hakkında konuşuyoruz.

Bir şeyler tuhaf.

Her şey sessiz.

Bir anda farkına varıyoruz.

HER ŞEY SESSİZ.
VE İKİ OĞLUMUZ VAR!

*koşma sesi*

Günaydın!

— John Constantine (@JConstantine80) 19 Ocak 2024

Masada oturuyorum. Aniden masadan bir miktar meyve yuvarlanıyor.

Beynim: “Hayır. Onu söyleme.”

Ben: “Ah, yürüyüşe çıkan kadınlarımız da var mı?”

Ve yine tek gülen ben oldum.

Kartal baykuşu armut yiyor.

— PSU (@Grolmori) 3 Aralık 2023

Kızı (18) iki saattir bize “antimadde” dersi veriyor ve biz (Almanca, tarih ve İngilizce öğretmenleri) umutsuzca neyi yanlış yaptığımızı düşünüyoruz.

— MissTrelawny (aynen böyle!) (@fingerplaustert) 23 Ocak 2024

Kuzenim (37), büyükanneme (95) bu soğuk havalar için pek sıcak ayakkabısı olmadığından şikayet ediyor.
Büyükanne: “Bu senin 38. kışın. Başka türlü nasıl geçiniyorsun? Diş fırçan var mı? Mayon var mı? Lütfen paniğe kapılmayın, ama yarın sabah hava yine güneşli olacak!”

— B.'den Bayan G. (@FrauGausB) 17 Ocak 2024

Battaniyeye tamamen sarınmış olan K3 kanepenin üzerinde yuvarlanarak bağırıyor: “K1, dur! K1! Yapma! Yapma!”
Omzumun üzerinden sesleniyorum: “K1, K3'ü rahat bırak!”
K3 karalamaya devam ediyor.
Dönüyorum:
K1 2 metre ötede oturuyor ve bana şaşkın şaşkın bakıyor.
K3 gerçekten akıllı.

— Marika (@early_enough) 26 Ocak 2024

K1 ile dişlerimi fırçalarken köpeklerden bahsettim. Ayrıca bunları yanınıza alamazsınız. Sahibi de üzülecek. K1: “Hiç kimsesi olmayan ve köpeklerin en yakın arkadaşı olan insanlar var.”

— Wieland Rose (@WielandRose) 26 Ocak 2024

K1 bugün ip atlama diplomasını geçti.
Artık biri dolma kalem, diğeri ip atlama olmak üzere iki diploması var.
Ayrıca yaya ehliyeti de bulunmaktadır.

Yani onun birçok gururlu vatandaştan daha fazlasını kanıtlaması gerekiyor!

— Rhian (@Rhiannon139) 23 Ocak 2024

“Burası kötü görünüyor, şimdi temizlik zamanı!”

Ve sıradan bir “tamam, iyi eğlenceler anne!” K1 anahtarla birlikte kanepeye oturur.

— Nisan Yağmuru (@Aprilregen1) 24 Ocak 2024

K1 “Harry Metal”i dinlemeyi seviyor ve aynı zamanda “Happy Potter”ı da izlemek istiyor.

Sanırım belki bir sonraki Ağır Doğum Gününden sonra…

— MamaBell (@BellisKaeseecke) 22 Ocak 2024

Arabada oturuyoruz ve “zıtlıklar” oynuyoruz.
K1: Açlığın tersi mi?
K2: Dolu!
Ben: Evet, peki ya aç değilsen ama tok da değilsen? Peki bu normal mi?
Adam: O halde hâlâ toksun… Demek istediğin aşırı yemek!

Ah
😬

— Buntauge
🍹
 (@YviBuntauge) 22 Ocak 2024

k1 (yakında 18 olacağım) ve ben yalnız kaldığımızda “Seni seviyorum” diyor
🥰

– Lovis II (@Lovis210) 24 Ocak 2024

Hafta sonu için kelime

Her Cuma Twitter'da geçtiğimiz hafta bizi etkileyen tweet'leri seçiyoruz. Ya özellikle komik oldukları için ya da önemli bulduğumuz konulara değindikleri için. Aile hayatı her zaman güneşli ve güllük gülistanlık olmadığından, hepimiz onsuz kolayca yapabileceğimiz şeyler de yaşarız. Ama en az onlar kadar önemlidirler ve bizim de dikkatimizi çekmeleri gerekir. Bir şeyin toplumumuzu değiştirmesinin ve ideal olarak iyileştirmesinin tek yolu budur. Dolayısıyla neşeli ve ciddi tweetlerin burada çarpışması kaçınılmaz. Forrest Gump'ın annesinden öğrendiklerini yansıtıyor: “Hayat bir kutu çikolata gibidir, içinden ne çıkacağını asla bilemezsin.”

Aile hayatınızdan anekdotlar için teşekkür ederiz, hayatlarımızı zenginleştiriyorlar – ve genellikle hafta sonundan önceki son iş günü (hafta sonu işi yoksa…)! Bir hayranımızın isteği üzerine eski tweet koleksiyonlarını da bulabileceğiniz kendi sayfamızı oluşturduk.

Haftanın tweet'lerinin sizin için de hafta sonuna denk geldiğini bize bildirdiğiniz e-postalarınız için de ayrıca teşekkür ederiz!
🥰

“Vücuduyla Gurur duyan Anneler”

Bu anneler çocuklarıyla ve vücutlarıyla gurur duyuyor

Gömülü bir tweet'ten daha fazla alanı hak eden şeylerle karşılaşırsanız lütfen bize Socialmedia@Haberler adresine bir e-posta gönderin. Pek çok insan için ilginç, ilham verici veya başka bir şekilde önemli olabileceği için konuyla ilgili bir potansiyel görürsek, size geri döneceğiz. Bazı şeyler küçük gözlemlerle başlar ve ancak birçok kişi benzer bir olguyu veya sorunu fark ettiğinde büyür. İlhamınızı sabırsızlıkla bekliyoruz!

İnternette çocuk sahibi olmanın avantajları ve tehlikeleri hakkında etkileyiciler

Videoda izleyin: Sosyal ağlarda ailelerinin günlük yaşamını paylaşan sayısız anne blog yazarı var. Burada özellikle çocuklar sıklıkla odak noktasıdır. Peki çocukların resimleri internette halka açık olarak paylaşılmalı mı? Stern, etkili isimler Mirella ve Alicia Joe ile internette çocuk sahibi olmanın avantajları ve tehlikeleri hakkında konuştu.

ağırlık

#Konular