Haftanın Tweetleri
Kız Arkadaşı: “Çocuklarımla o kadar gurur duyuyorum ki!” Ben: “Merak etme, çabuk geçecek!”
Huzurlu ve mutluyuz, ama ne kadar?
© wundervisuals / Getty Images
Balo elbiselerinden ellerinizle yemek yemeye kadar: aile hayatının endişeleri ve sevinçleri çok çeşitlidir. Haftanın tweetlerimiz biraz fikir veriyor.
Haftanın tweetlerinin tadını çıkarın!
Hafta sonu için kelime
Her Cuma, Twitter'da geçtiğimiz hafta bizi etkileyen tweet'leri seçiyoruz. Ya özellikle komik oldukları için ya da önemli olduğunu düşündüğümüz konulara değindikleri için. Aile hayatı her zaman güllük gülistanlık olmadığından, hepimiz onsuz yapabileceğimiz şeyler yaşarız. Ama en az onlar kadar önemlidirler ve bizim de dikkatimizi çekmeleri gerekir. Toplumumuzda bir şeyin değişmesinin ve ideal olarak gelişmesinin tek yolu budur. Dolayısıyla neşeli ve ciddi tweetlerin burada bir araya gelmesi kaçınılmaz. Forrest Gump'ın annesinden öğrendiklerini yansıtıyor: “Hayat bir kutu çikolata gibidir, içinden ne çıkacağını asla bilemezsin.”
Aile hayatınızdan anekdotlar için teşekkür ederiz, hayatlarımızı zenginleştiriyorlar – ve çoğu zaman hafta sonundan önceki son iş gününü de (hafta sonu vardiyası yoksa…)! Bir hayranımızın isteği üzerine eski tweet koleksiyonlarını da bulabileceğiniz ayrı bir sayfa oluşturduk.
Ayrıca haftanın tweetlerinin sizin için hafta sonunun habercisi olduğunu bize ileten e-postalarınız için de teşekkür ederiz!
“Vücutlarıyla Gurur Duyan Anneler”
Bu anneler çocuklarıyla ve vücutlarıyla gurur duyuyor
Gömülü bir tweet'ten daha fazla alanı hak eden şeylerle karşılaşırsanız lütfen bize Socialmedia@Haberler adresine bir e-posta gönderin. Pek çok insan için ilginç, ilham verici veya başka bir şekilde önemli olabileceği için konuyla ilgili bir potansiyel görürsek, size geri döneceğiz. Bazı şeyler küçük gözlemlerle başlar ve ancak birçok kişi benzer bir olguyu veya sorunu fark ettiğinde büyür. İlhamınızı sabırsızlıkla bekliyoruz!
Çocuklarınıza çevrimiçi göstermeli misiniz? Instagram'da çocukların işini etkileyen kişiler
14:36 dakika
Videoyu izle: Sosyal ağlarda ailelerinin günlük hayatlarını paylaşan sayısız anne blog yazarı var. Çocuklar genellikle burada odak noktasıdır. Peki çocukların resimleri internette herkese açık olarak paylaşılmalı mı? Stern, etkili isimler Mirella ve Alicia Joe ile internetteki çocukların avantajları ve tehlikeleri hakkında konuştu.
#Konular
Kız Arkadaşı: “Çocuklarımla o kadar gurur duyuyorum ki!” Ben: “Merak etme, çabuk geçecek!”
Huzurlu ve mutluyuz, ama ne kadar?
© wundervisuals / Getty Images

Balo elbiselerinden ellerinizle yemek yemeye kadar: aile hayatının endişeleri ve sevinçleri çok çeşitlidir. Haftanın tweetlerimiz biraz fikir veriyor.
Haftanın tweetlerinin tadını çıkarın!
“Kahretsin, bir randevum var. Neredeyse unutuyordum. Atla sen mi ilgileniyorsun?”
“Elbette anne!”
“…önce beni restorana götürür müsün?”![]()
“Evet.”
“…Ve onu da mı alacaksın?”![]()
“Yaparım.”
“…..”![]()
“Anne, yarın alışverişe gidiyorum. Balo elbisesi ne kadar?”
“”.![]()
— MissTrelawny (sic!) (@fingurplaustert) 27 Haziran 2024
Yakın zamanda dokuzuncu sınıf öğrencilerine gebelik testinin UYGULANMAYACAĞI açıklandı!
“Ha, bununla başka ne yapacaksın?!”
![]()
— İnsanTemmuz (@human_juli) 27 Haziran 2024
Baba: “Lemming, bugün yine düştün mü?”
L: “Hayır, çünkü annem artık yeni hasar yok dedi”
![]()
— Die Christl (@bienibruemm) 25 Haziran 2024
Konsere.
18: 2 saat makyaj, kıyafet uyuyor mu, votka kaçırıyorum, yıldızımla tanışıyorum, tabela çiziyorum, peluş hayvan fırlatıyorum?
40'ta: Pantolonunuz rahat mı, güneş kreminiz, alerji tabletiniz, nemlendiriciniz, rahat ayakkabılarınız, şeker kaçakçılığınız var mı?
— kruemel (@nwoods4now) 25 Haziran 2024![]()
Annem yeni 3D yazıcısından övgüyle bahsediyor.
Ben: “3D yazıcıyla gerçekten yararlı hiçbir şey yapamazsın.”![]()
Annem: “Şimdi bana bu tuvalet kağıdı rulosu tutucu koyunun bir anlam ifade etmediğini söyle.”pic.twitter.com/0V6aRXgCzR![]()
— ᶠʳᵃᵘ ᴾᶦᵉᶠᵏᵉ +2 (@daspiefkelein) 22 Haziran 2024
Klasik bir tweet atma zamanı. Nedenleriyle.
“Keşke hayattaki her şeyde meyve sineği yetiştirmekteki kadar başarılı olsaydım!”![]()
— Bayan Monk (@einfachmonk) 25 Haziran 2024
Arkadaşım bana: “Şu anda çocuklarımla gurur duyuyorum!”
Ben: “Merak etme, çabuk geçecek!”
Ve şimdi yine öyle görünüyor
— Bayan Ma (@MasMeinung) 24 Haziran 2024
Bir çocuk doktorunun, içinde her zaman görevler bulunan dikkatli beslenmeyle ilgili muhteşem kitabını dinleyin. Farkındalıkta her zaman olduğu gibi, bunlar genellikle meraklı, çocuksu çabalardır.
Bugün elimizle yemek yiyoruz.
Ben:![]()
Adam: Evet, bu iyi
Çocuklar: Digga Biz çatal bıçak takımıyla yemek yiyoruz resim.twitter.com/VyP74qVcyC
— NiniBela (@NiniBela1) 23 Haziran 2024
Hafta sonu için kelime
Her Cuma, Twitter'da geçtiğimiz hafta bizi etkileyen tweet'leri seçiyoruz. Ya özellikle komik oldukları için ya da önemli olduğunu düşündüğümüz konulara değindikleri için. Aile hayatı her zaman güllük gülistanlık olmadığından, hepimiz onsuz yapabileceğimiz şeyler yaşarız. Ama en az onlar kadar önemlidirler ve bizim de dikkatimizi çekmeleri gerekir. Toplumumuzda bir şeyin değişmesinin ve ideal olarak gelişmesinin tek yolu budur. Dolayısıyla neşeli ve ciddi tweetlerin burada bir araya gelmesi kaçınılmaz. Forrest Gump'ın annesinden öğrendiklerini yansıtıyor: “Hayat bir kutu çikolata gibidir, içinden ne çıkacağını asla bilemezsin.”
Aile hayatınızdan anekdotlar için teşekkür ederiz, hayatlarımızı zenginleştiriyorlar – ve çoğu zaman hafta sonundan önceki son iş gününü de (hafta sonu vardiyası yoksa…)! Bir hayranımızın isteği üzerine eski tweet koleksiyonlarını da bulabileceğiniz ayrı bir sayfa oluşturduk.
Ayrıca haftanın tweetlerinin sizin için hafta sonunun habercisi olduğunu bize ileten e-postalarınız için de teşekkür ederiz!

“Vücutlarıyla Gurur Duyan Anneler”
Bu anneler çocuklarıyla ve vücutlarıyla gurur duyuyor
Gömülü bir tweet'ten daha fazla alanı hak eden şeylerle karşılaşırsanız lütfen bize Socialmedia@Haberler adresine bir e-posta gönderin. Pek çok insan için ilginç, ilham verici veya başka bir şekilde önemli olabileceği için konuyla ilgili bir potansiyel görürsek, size geri döneceğiz. Bazı şeyler küçük gözlemlerle başlar ve ancak birçok kişi benzer bir olguyu veya sorunu fark ettiğinde büyür. İlhamınızı sabırsızlıkla bekliyoruz!

Çocuklarınıza çevrimiçi göstermeli misiniz? Instagram'da çocukların işini etkileyen kişiler
14:36 dakika
Videoyu izle: Sosyal ağlarda ailelerinin günlük hayatlarını paylaşan sayısız anne blog yazarı var. Çocuklar genellikle burada odak noktasıdır. Peki çocukların resimleri internette herkese açık olarak paylaşılmalı mı? Stern, etkili isimler Mirella ve Alicia Joe ile internetteki çocukların avantajları ve tehlikeleri hakkında konuştu.
#Konular