Fotoğraf çekiminde gelin ve damadı köpek kovaladı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Fotoğraf çekiminde gelin ve damadı köpek kovaladı Rize’de, tabiatta düğün fotoğrafı ve klip çektiren Beyza Şimşek ile Çağlar Paliç’i, havalanan drona yönelen çoban köpeği kovaladı. Bu anlar, kameraya yansıdı.

Karadenizli müzisyen Çağlar Paliç ile Beyza Şimşek, Çamlıhemşin ilçesinde tabiatta düğün fotoğrafları çektirdi. Çat Kemer Köprüsü’ne çıkan çift, manzara alan drona poz verdi. Bu sırada drone sesinden ürken çoban köpeği, köprüdeki çiftin üzerine gerçek koşmaya başladı. Paniğe kapılan gelin, çığlık atıp kaçtı. Bu anlar, manzara alan Memiş Ali Yazıcı’nın drone kamerasına yansıdı.

‘Eşsiz bir gündü’

Fotoğraf sanatkarı Memiş Ali Yazıcı, “Damat arkadaşım, hem kelam muharriri tıpkı vakitte güzel bir solisttir. Yazdığı biroldukca müzik var ve bunlardan bir adedini düğün çekiminde söylemiş oldu. Ben de gün ortasındaki manzaraları kullanarak bu müziğin hayli manalı olabileceğini söylemiş oldum. bu biçimdece hem evliliklerini tıpkı vakitte şarkıyı manalı kılacak olan bir klip çekmeye karar verdik. Tam o sırada köpek drona gerçek koşarken gelinimiz de çığlıklar eşliğinde köprüde koşmaya başladı. Damat ve ben gelini sakinleştirmeye çalıştık. Hem tabiatı hem müziği tıpkı vakitte yaşadığımız macerasıyla eşsiz bir gündü” diye konuştu.