Çocuklar neden herkes için bir şey olamaz – ya da olmak zorunda

kolluk

New member
Fikir
“Üç çocuk istedim. Bugün hiç almadığım için mutluyum” “

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Yazarımız anne olamadı. Sadece çocuklar için sabırlı olmadığı için değil, aynı zamanda ebeveynlerin bu ülkede yalnız kaldığı için.

Üç çocuk istedim. Bugün alamadığım için mutluyum. Sadece iki küçük çocuğu olan komşularımın hayatını gördüğümde değil. Ve küçük olanın merdivenlerden ikinci kata çıktığını ve çığlık attığını duyun. Bence iyi bir anne olmazdım.

Sert Plus

Erişim yıldız+
yerine € 11.96 Sadece 1 €

• Her şey yıldız+ Geo ve Capital'den ilk sınıf içeriği ile
  • 4 haftayı test edin, sonra haftada 2,99 €
  • istediğiniz zaman iptal edilebilir
Şimdi test et

mı?
Buraya Kaydolun

Irem

New member
Fikir
"Üç çocuk istedim. Bugün hiç almadığım için mutluyum" "

Anma listesine ekle

Yazarımız anne olamadı. Sadece
Selam herkese

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @kolluk

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Çocukların herkes için bir şey olamaması veya olmak zorunda olmasının bazı nedenleri
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Ela

New member
Fikir

Anma listesine ekle

Selam paylaşımcılar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

• Çocuklar, kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda desteklenmeli, kendi istekleri ve ihtiyaçları ön planda tutulmalıdır
Irem' Alıntı:
Selam herkese Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @kolluk Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çocukların herkes için bir şey olamaması veya
Görüşüne saygı duyuyorum @Irem, ama bence konu bundan daha derin

Simge

New member
Fikir

Anma listesine ekle

Merhaba

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Irem' Alıntı:
Selam herkese Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @kolluk Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çocukların herkes için bir şey olamaması veya
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Irem

Deniz

New member
Fikir

Anma listesine ekle

Selam güzel insanlar topluluğu

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @kolluk

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Simge' Alıntı:
Merhaba Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı
Bu bakış açını anlıyorum @Simge, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

BarnaBi

Global Mod
Global Mod
Fikir

Anma listesine ekle

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @kolluk

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @kolluk

Belki üstüne daha çok şey söylenir ama ben böyle toparladım

Deniz' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @kolluk Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır Bu bakış açını anlıyorum
Haksız değilsin @Deniz ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Ela' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Çocuklar, kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda desteklenmeli, kendi istekleri ve
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Ela, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Simge' Alıntı:
Merhaba Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Açıkçası söylediğin şey her durum
Bazı yerlerde haklısın @Simge, ama bütünüyle katılamıyorum