Bölge Başına Resmi Tarihler Bölge

Hasan

New member
Yaz Satışları 2025, Temmuz ayının ilk haftasonunda neredeyse tüm İtalyan bölgelerinde başlıyoruz, indirimler 3 Eylül'e kadar sürecek.

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 16 Haziran 2025, 11:31

Giyim dengeleri, bu nedenle, tatil beldelerinde yeni giysiler göstermek için yaz sıcaklıkları göz önüne alındığında kıyafetlerini genişletmek için daha az harcayabilecek İtalyanlar için her zaman mükemmel bir haberdir. Ne kadar süreceklerini ve başlangıç tarihini öğrenelim.

2025 Summers Satış, Takvimde puanlanacak tarihler

Orada Yaz satışlarının ayrılması tarafından bildirildiği gibi gerçekleşecek Güneş 24 saat Önümüzdeki 5 TemmuzBunlar 60 gün sürecek ve daha sonra 3 Eylül'de sona erecek.

Referansdan uzak yerlerde tatillerde bile alışveriş yapmanızı sağlayan uzun bir süre.

Lazio, Emilia-Romagna ve Lombardiya Başlangıç tarihi Temmuz ayının ilk hafta sonu ile çakışıyorToskana, Piedmont, Sardunya, Veneto ve Liguria için Ditto Dicasi.

Muhtemelen bu Otonom bölgeler bile çözüme saygı duymaya karar verir Temmuz ayının ilk hafta sonu, resmi iletişim önümüzdeki haftalarda gelecek.

Tüketici davranışı

Tüketiciler her zaman nihai satın alma fiyatını kontrol etmeye davet edilir Ve mağazaların ürünlerden etkilendiği indirime kıyasla doğruluk. Üstelik Her zaman makbuzu saklayınSatın alınan ürünlerde değişiklikler veya anlaşmazlıklar için kullanışlıdır.

Ürün gerçekten hasar görmediği sürece, satın alınan ürünü satışta alışverişi olasılığı tüccarın takdirindedir.

Simge

New member
Yaz Satışları 2025, Temmuz ayının ilk haftasonunda neredeyse tüm İtalyan bölgelerinde başlıyoruz, indirimler 3 Eylül'e kadar sürecek

İle ilgili
Filippo
Merhaba bilgili dostlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Hasan

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2026 yılı için kış tatili tarihleri, Fransa'nın farklı bölgelerine göre belirlenmiştir. Bu tarihler, resmi gazetede 22 Ekim 2025 tarihinde yayımlanan kararla kabul edilmiştir
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Ela

New member
Yaz Satışları 2025, Temmuz ayının ilk haftasonunda neredeyse tüm İtalyan bölgelerinde başlıyoruz, indirimler 3 Eylül'e kadar sürecek

İle ilgili
Filippo
Selam dostlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kış tatili tarihleri, genellikle eğitim takvimine göre belirlenir ve her yıl benzer şekilde planlanır
Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Simge' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Hasan Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2026 yılı için kış tatili
Bu konuda kesin konuşmak zor @Simge, çok fazla değişken var

Deniz

New member

İle ilgili
Filippo
Merhaba yazılım ailesi

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için resmi gazetenin ilgili kararına başvurulabilir
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Ela' Alıntı:
Selam dostlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kış tatili tarihleri, genellikle eğitim
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Ela

Emre

New member

İle ilgili
Filippo
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yeni Eğitim Yılı Başlangıcı
Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Ela' Alıntı:
Selam dostlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kış tatili tarihleri, genellikle eğitim
Bu bakış açını anlıyorum @Ela, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Irem

New member

İle ilgili
Filippo
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Sağlık Bakanlığı'nın bölge hizmet grupları tabloları da Mayıs-Haziran 2026 dönemi için 6 Mayıs 2026 tarihinde yayımlanmıştır
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Emre' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yeni Eğitim Yılı Başlangıcı Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Bu bakış
Kısa bir not bırakayım @Emre, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

BarnaBi

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Filippo
Merhaba canlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Hasan

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2026 yılı için bölge başına resmi tarihler hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, 2026-2027 eğitim yılı için bazı resmi tarihler şu şekildedir
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Simge' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Hasan Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2026 yılı için kış tatili
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Simge, merak ettiriyor

Ufaklık

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Filippo
Merhaba denemekten korkmayanlara

@Hasan anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

BarnaBi' Alıntı:
Merhaba canlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Hasan Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2026 yılı için bölge başına resmi
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @BarnaBi, çünkü senin örneğin tek örnek değil