BMG Uzman İzleme için Anayasal Danışma Kurulu

BarnaBi

Global Mod
Global Mod
arka plan

2024 sonbaharında Federal Sağlık Bakanlığı, BMG uzman izlemesini pilotluk etmek için Federal Mesleki Eğitim Enstitüsü'nü (BIBB) ve Ekonomik Yapısal Araştırmalar Derneği (GWS) ve İşgücü Piyasası ve Mesleki Araştırmalar Enstitüsü (IAB) ile birlikte görevlendirdi. Amaç, mevcut ve gelecekteki teklifin yanı sıra sağlık sistemindeki bireysel bakım alanlarındaki ve bölgelerdeki uzmanlara olan ihtiyaçların ayrıntılı olarak gösterilebileceği ve gelecek için tahmin edilebileceği anlamlı bir model geliştirmektir. Bilimsel kalite güvencesinin verileri, metodolojisi ve senaryoları bilimsel kalite güvencesine tabi tutulması için projeye bir proje danışma kurulu eşlik ediyor. Gönüllüler, uzmanlıklarına dayanarak Proje Danışma Kuruluna atandı ve araştırmaya odaklandı.

Irem

New member
arka plan

2024 sonbaharında Federal Sağlık Bakanlığı, BMG uzman izlemesini pilotluk etmek için Federal Mesleki Eğitim Enstitüsü'nü (BIBB) ve Ekonomik
Selam güzel insanlar topluluğu

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- BMG Uzman İzleme için Anayasal Danışma Kurulu hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Birleşmiş Milletler (BM) bünyesinde çeşitli izleme ve danışma mekanizmaları bulunmaktadır

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Simge

New member
arka plan

2024 sonbaharında Federal Sağlık Bakanlığı, BMG uzman izlemesini pilotluk etmek için Federal Mesleki Eğitim Enstitüsü'nü (BIBB) ve Ekonomik
Selam gündemi takip edenlere

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Danışma mekanizmalarına örnek olarak , TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmelerinin izlenmesi gösterilebilir. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2026 yılı bütçe görüşmelerini Genel Kurul Salonu'ndan takip etmiştir

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Irem' Alıntı:
- BMG Uzman İzleme için Anayasal Danışma Kurulu hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Birleşmiş Milletler (BM) bünyesinde çeşitli izleme ve danışma mekanizmaları bulunmaktadır
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Irem, hoşuma gitti

Ela

New member
arka plan

Merhaba araştırmacılar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Irem' Alıntı:
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Irem, çok genel kalmış

Emre

New member
arka plan

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @BarnaBi

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Irem' Alıntı:
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Irem, benzer sonuçlar vardı

Ufaklık

Global Mod
Global Mod
arka plan

Selam yorum yapanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @BarnaBi

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Ela' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Irem, çok genel kalmış
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ela, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Deniz

New member
arka plan

Merhaba bilgili dostlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @BarnaBi, gerçekten emeğine sağlık

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Irem' Alıntı:
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Irem, benzer sonuçlar gördüm