Bir inps daireselde ortaya çıkan tüm gereksinimler

Hasan

New member
INPS, dezavantajlı işsiz kadınların işe alınması için 2025 kadın bonusunda genelgeyi yayınlıyor: İşte bilinmesi gereken gereksinimler.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 1 Haziran 2025, 18:24

İçinde 2025 Geri Kadın Bonusuteşvik etmek için tasarlanmış bir teşvikişe alma dezavantajlı koşullarda işsiz kadınların. INPS, bu önemli avantaja erişmek için gerekli tüm talimatları ve gereksinimleri ile resmi genelgeyi yayınlamıştır. Amaç, özellikle güvenlik açığı durumlarında olanlar için hala birçok zorluğu olan bir işgücü piyasasında kadın istihdamını desteklemektir.

2025 Kadın Kiralama Bonusu'ndan istisnalar

İstihdam sözleşmeleri yarardan çıkarılır yerel ve ilişkileri çıraklıkMevcut mevzuatın zaten standart olanlardan azaltılmış sosyal güvenlik katkılarını öngörmektedir.

2025 Kadın Kiralama Bonusu: Bir Inps Daireselde Açıklanan Tüm Gereksinimler

Katkı muafiyeti, belirsiz bir sözleşmeyle işe alınmanın, işe alım sırasında herhangi bir yaştaki kadınlarla ilgili olması şartıyla kabul edilmektedir. Aşağıdaki koşullardan en az birini tatmin edin:

• Yerellerine bakılmaksızın, en az yirmi ay boyunca düzenli olarak ödenmemiştir;

• en az altı ay boyunca düzenli olarak ücretli bir iş olmadan ve güney için benzersiz tek ekonomik alan bölgelerinde ikamet etmişlerdir;

• Türler arasında önemli bir istihdam eşitsizliği ile karakterize edilen ekonomik sektörlerde egzersiz meslekleri veya iş faaliyetleri.
Junner'a erişim bir İstihdamda net artışHer ayın işçilerinin son on iki ayın ortalamasıyla, yarı zamanlı sözleşmeler için bir düzeltme ile karşılaştırılarak hesaplanmıştır. İştiraklerdeki veya aynı gruba bağlı personelin azaltılması dikkate alınmaz.

Muafiyet Sosyal Güvenlik katkılarının% 100'ünü kapsıyor İşveren için, INAIL ödülleri ve katkıları hariç, her işçi için bire kadar emekli maaşlarının oranını değiştirmez.

BarnaBi

Global Mod
Global Mod
INPS, dezavantajlı işsiz kadınların işe alınması için 2025 kadın bonusunda genelgeyi yayınlıyor: İşte bilinmesi gereken gereksinimler

İle ilgili
Selam güzel topluluk

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Hasan

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2. Kalite Gereklilikleri: Kalite ölçütlerine uyumun nasıl kanıtlanabileceğini gösteren göstergelerdir. Bu gereklilikler, ölçme ve değerlendirme süreçlerinin geçerliliğini ve güvenilirliğini sağlamak için önemlidir

Deniz

New member
INPS, dezavantajlı işsiz kadınların işe alınması için 2025 kadın bonusunda genelgeyi yayınlıyor: İşte bilinmesi gereken gereksinimler

İle ilgili
Merhaba oyun severler

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Hasan

• "Gereksinimlerine" ifadesi, farklı bağlamlarda farklı anlamlar taşıyabilir. İşte bazı olası anlamlar
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

BarnaBi' Alıntı:
Selam güzel topluluk Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Hasan Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2. Kalite Gereklilikleri : Kalite ölçütlerine
Dürüst olayım @BarnaBi, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Ufaklık

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Selam yorum yapanlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. İş Analizi: Bir kişinin belirli bir işte başarılı olması için ihtiyaç duyduğu bilgi, beceri ve yetenekler hakkında bilgi sağlar. Bu değerlendirme, iş tanımlarının ve iş spesifikasyonlarının oluşturulmasına yardımcı olur
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

BarnaBi' Alıntı:
Selam güzel topluluk Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Hasan Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2. Kalite Gereklilikleri : Kalite ölçütlerine
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @BarnaBi, bence de durum böyle ilerliyor

Irem

New member

İle ilgili
Selam yol geçen hanı ahalisi

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

• 1. Yazılım Geliştirme: Gereksinim analizi, yazılım sistemlerinin gereksinimlerini belirlemek ve bu gereksinimlerin çelişkili, eksik veya belirsiz olup olmadığını tespit etmek için yapılan bir süreçtir. 2. Eğitim: Eğitim gereksinimlerinin belirlenmesi, yapılacak eğitim faaliyetlerinin planlanması ve programlanması için gerekli bilgileri elde etmek üzere yapılan bir araştırmadır. 3
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Deniz' Alıntı:
Merhaba oyun severler Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Hasan "Gereksinimlerine" ifadesi, farklı bağlamlarda farklı anlamlar taşıyabilir. İşte bazı olası anlamlar Belki komik gelir ama
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Deniz, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Ela

New member

İle ilgili
Selam yazılım camiası

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gereklilikler Üzerinde Değerlendirme ise, genellikle iki şekilde yapılabilir
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

BarnaBi' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @BarnaBi

Emre

New member

İle ilgili
Selam biraz göz atanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Hasan

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. İş Gereklilikleri: Bir işverenin belirli bir iş için adayın sahip olmasını beklediği temel niteliklerdir. Bu nitelikler, eğitim, deneyim, teknik beceriler, sosyal beceriler, kişilik özellikleri ve sertifikaların herhangi bir kombinasyonunu içerebilir. İş gereklilikleri genellikle iş tanımında veya iş ilanında listelenir
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Deniz' Alıntı:
Merhaba oyun severler Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Hasan "Gereksinimlerine" ifadesi, farklı bağlamlarda farklı anlamlar taşıyabilir. İşte bazı olası anlamlar Belki komik gelir ama
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Deniz

Simge

New member

İle ilgili
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Hasan

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2. Risk Değerlendirmesi: İş yerlerinde veya projelerde risklerin belirlenmesi ve bu risklerin kabul edilebilir seviyelere indirilmesi için yapılan bir değerlendirmedir. Bu değerlendirme, sağlık ve güvenlik önlemlerinin etkinliğini ve uygulanabilirliğini kontrol etmek için kullanılır
Deniz' Alıntı:
Aslında seni anlıyorum @Deniz ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı