Arnavutköy’de ağaçların içinde yeni doğmuş bebek bulundu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Arnavutköy’de ağaçların içinde yeni doğmuş bebek bulundu Parkta dinlenmek için oturan vatandaşlar, duydukları ağlama sesinin kaynağını ararken, çanta içerisinde yeni doğmuş ve göbek bağı dahi kesilmemiş bir bebekle karşılaştılar. Durumu polise bildiren vatandaşlar bir yandan da bebeğin unutulmuş olma ihtimaline rağmen parkta bebeğin ailesini aradılar. Bebeğin bulunduğu parka gelen polis takımları, bir çanta içerisine konularak terk edildiği anlaşılan bebeği, Arnavutköy Devlet Hastanesine gdolayıldü. Sıhhat denetimleri yapılan bebeği kimin ya da kimlerin parka bıraktığı araştırılıyor.

Bebek hastaneye gdolayıldü

Arnavutköy dün akşam saatlerinde Kent Parkı’nda dinlenen vatandaşlar, ağaçlıkların içinden bebek ağlama sesi duydu. Sesin kaynağını arayan vatandaşlar yeni doğmuş bir bebeğin çanta içerisine konulduğunu gördü.

Hastane dönüşünde dinlenmek için parktaki çimenlik alana geldiğini söyleyen Cengiz Birinci isimli vatandaş, ağaçların içinden bir ağlama sesi duydu. Sesin geldiği istikamete hakikat giden Cengiz Birinci, çantaya koyulmuş bir bebek buldu. Birinci başlarda bebeğin bir aile tarafınca unutulmuş olduğunu düşünen Birinci, bir süre etrafı araştırdı lakin sonuç alamayınca durumu çabucak polis gruplarına haber etti. Olay yerine polis grupları bebeği alarak hastaneye götürdü.

‘Çantayı açıp baktığımda yeni doğmuş bebek gördüm’

Bebeği bulan Cengiz Birinci, “Ben hastaniçin geldim ve yorgundum buradaki alana uzanayım dedim 10 bilemedin 15 dakika geçti buralardan ses duymaya başladım. Çalı tabanlarına falan baktım. Yaklaşınca sesin çantadan geldiğini fark ettim. Çantayı açıp baktığımda içerisinde yeni doğmuş bir bebek gördüm. Üzerinde lekeler vardı. Motorlu güvenlikler geziyordu. Onlara haber verdim çabucak gelip bebeği çıkardılar. Polise ve ambulansa haber verdiler. Bir eczaneye ilişkin ilaç poşeti de vardı üzerinde. Poşetin içerisinde ne olduğunu bakılırsamedim polis grupları burada çalışma yapıyorlar” dedi.

Bebeğin kim ya da kimler tarafınca parkta terk edildiği araştırılırken, hastaneye gdolayılen bebeğin sıhhat durumunun düzgün olduğu ve birkaç günlük bir bebek olduğu öğrenildi.