Anneliğe pişmanlık duyan: Bazı anneler neden çocuk sahibi olduğundan pişmanlık duyuyor?

kolluk

New member
Anneyi Koruma
“Kimse bir çocuk sahibi olmanın ne kadar sıkıcı olabileceğinden bahsetmiyor”

• itibaren
    Katharina yüksek kayıt yaptı

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Antonia beş buçuk yıl önce anne oldu. Ama aksine bunu mutlu etmedi. Annelikten pişmanlık. Kızını sevmesine rağmen.

Yaz aylarında saat 6'da, bir arkadaşıyla kendiliğinden bir sprey için. Bir çayır üzerinde uzan ve havaya bak. Saate bakmadan insanlarla birlikte olun.

Böyle bir şey yaşamak istiyorum. Ama hayatım böyle değil. Artık. Ve tam olarak beş buçuk yıl. Kızım günün ışığını gördüğünden beri. Onu seviyorum ve onu asla terk etmeyeceğim. Ama eğer anne olmak isteyip istemediğime tekrar karar vermeliydim, buna karşı karar verirdim. Belki o zaman ilişkim hala sağlam olurdu.

Bir çift olarak inanılmaz mutluyduk. Sadece mükemmeldi. Güzel bir hayatımız vardı. Sonra eski eşimle çok büyük olan çocuk sahibi olma arzusu geldi. Benimle değil. Ama fikri romantik buldum. Bu yüzden bunu yapmaya karar verdik ve bir kız var.

Sert Plus

Erişim yıldız+
yerine € 11.96 Sadece 1 €

• Her şey yıldız+ Geo ve Capital'den ilk sınıf içeriği ile
  • 4 haftayı test edin, sonra haftada 2,99 €
  • istediğiniz zaman iptal edilebilir
Şimdi test et

mı?
Buraya Kaydolun

Irem

New member
Anneyi Koruma
"Kimse bir çocuk sahibi olmanın ne kadar sıkıcı olabileceğinden bahsetmiyor"

itibaren

Mevcut bağlantıyı
Merhaba denemekten korkmayanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @kolluk

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Deniz

New member
Anneyi Koruma

itibaren

Mevcut bağlantıyı
Selam kankalar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @kolluk

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Irem' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @kolluk Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Irem, belki daha sade anlatılabilirdi

Ufaklık

Global Mod
Global Mod
Anneyi Koruma

itibaren

Mevcut bağlantıyı
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @kolluk

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Deniz' Alıntı:
Selam kankalar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @kolluk Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Bu yorumu biraz zorlama buldum @Irem, belki daha sade
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Deniz, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş

Ela

New member
Anneyi Koruma

itibaren

Mevcut bağlantıyı
Selam deneyenlere

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @kolluk

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Deniz' Alıntı:
Selam kankalar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @kolluk Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Bu yorumu biraz zorlama buldum @Irem, belki daha sade
Yine de şunu söyleyeyim @Deniz, konu ciddiye alınmalı

Emre

New member
Anneyi Koruma

itibaren

Mevcut bağlantıyı
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @kolluk

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Ufaklık' Alıntı:
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @kolluk Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Bunun
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Ufaklık

BarnaBi

Global Mod
Global Mod
Anneyi Koruma

itibaren

Mevcut bağlantıyı
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @kolluk

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Irem' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @kolluk Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Irem, paylaşımın değerli

Simge

New member
Anneyi Koruma

itibaren

Mevcut bağlantıyı
Merhaba soru sahipleri

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @kolluk

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Ela' Alıntı:
Selam deneyenlere Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @kolluk Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Yine de şunu söyleyeyim @Deniz, konu ciddiye alınmalı
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ela, özellikle pratik tarafı çok farklı