Zorbalığı Yapanın da Maruz Kalanın da Bedel Ödediği Duy Beni Dizisinin 12. Kısmından Çok Ders Çıkartılacak!

kolluk

New member
dfas

Bu motto ile yola çıktı Duy Beni. Zorbalığı uygulayanın da maruz kalanın da yaşayacaklarını anlatmak için yazıldı senaryosu.

Tüm çıplaklığıyla zorbalığın tarifini yapan dizi, vakit zaman sahneleriyle gündem olmuş, reaksiyon çekmişti.

Zorbalığı uygulayanların ne vakit cezasını çekeceğini epeyce merak ettik. Sabrımız da kalmamıştı artık. Akran zorbalığını iliklerimize kadar hissettiren Duy Beni dizisinde kartların bir daha dağıtılacağı o kısımlara geldik sanırım…

Dizinin 12. kısmında Bahar Hoca’ya veda ettik. O da bir zorbalığa kurban gitti sonuçta. esasen bu dizide her şey kelebek tesiri üzere birbirine bağlı. Bir sorun, her insanın sonuna niye oluyor.

Maalesef ki ortalarındaki en suçsuzlardan birisi, Emine… Bahar Hoca’yı merdivenlerden itenin o olduğunu öğrendik. Lakin makul bir şey yapıp tüm kanıtların yer aldığı telefonu yanına almış.

Fakat Ozan ne telefonun ne de Emine’nin peşini bırakmadı.

Hal bu biçimde olunca bermuda şeytan üçgenini bir ortaya getiren Ozan, Emine’yi alıkoydu. Aziz ise çabucak telefondan kurtuldu.

Bu sırada afedersiniz biraz yarım akıllı olan çiftimiz, birbirleriyle ‘Hangimiz ötekinin canını daha hayli yakacak?’ oyununu oynamaya devam ediyordu. Ya hoş evladım, seviyorsunuz birbirinizi. Niçin hiç değmeyecek bireyler için bu hale düştünüz valla anlamadım gitti!

Aziz ve Ozan, bu oyuna bir kişiyi daha ekleyelim diye düşünüp Dağhan’ı, Ayşe üzerinden tehdit ederek bu plana dahil etti. Artık Ayşe’nin başını da olayın gidişatını da Dağhan yönetecekti.

Fakat Emine bir biçimde Dağhan’ın elinden kaçtı. Natürel Dağhan’ın canına minnet, istemiyor bu zorbalığın ortasında yer almayı. Ancak Ozan ve yandaşları Dağhan’ın bardağını taşıran son damlayı damlattılar.

Evet, kalabalığın ortasında yatan ve larvaya benzeyen o kişi Dağhan…

Tam bu şovun (!) üzerine gelen okulun yeni sahibi İstek -evet yanlış duymadınız okul artık Rıza’nın- çocuklara değişik ve tesirli olacağından pek emin olmayacağımız bir biçimde cezalandırdı.

Gerçek Koleji’ndeki bir elin parmağını geçmeyen aklı selim insanlardan biri olan Hazal, Kanat’ın aptallığını da aşkını da yüzüne vurdu. Kanat ise Hazal’dan taraf seçmesini isteyince büyük sabır çektik valla ekran karşısında…

Bir de birinci buluşma için gelinlik seçen Leyla ve Kanat buluşmasını izledik. Ay içim bi’ daraldı bi’ daraldı sormayın… Natürel bu buluşma Ozan ve Melisa tarafınca basıldı ve daima bir arada Ozan’ın konutuna geçtiler.

İşte işler tam da burada sarpa sardı.

Dağhan’ı delirttiler sonunda! Çocuk yapılanlara ve kendisine yaptırılanlara dayanamayıp aldı silahı eline Ozan, Melisa, Leyla ve Kanat’a nişan aldı. Bu mevzuyu büsbütün kapatmayı aklına koymuştu.

Kimse vurulmadı vurulmasına ancak kısmın başından beri her insanın aradığı Emine, Ekim’in konutunun çatısında bulundu… Veda konuşması yaptığı Ekim ve öbürleri, çabucak oraya gitti.

Hep bir arada lisan döktüler, yalvardılar Emine’ye fakat Emine dinlemedi…

Ve kendisini çatıdan aşağı attı… Yani uğradığı zorbalığın bedelini hayatıyla ödedi…

Sonunda ise Melisa’nın gördüğü an kendisini kaybettiği palyaço maskesinin altından ise bu arkadaşımız çıktı…

Esas çiftin ayrılması, ayrılmalarına karşın gerçek düzgün bir sahnelerinin olmadığı 12. kısım, tahminen de birfazlaca kişi tarafınca ders çıkarılacak nitelikteydi… Dağhan’ın çıldırdığı, Emine’nin intihar ettiği, Bahar’ın öldüğü, Selim’in gittiği ve zorbaların cezaya bir adım daha yaklaştığı Duy Beni dizisinin 12. kısmını nasıl buldunuz? Yorumlarda buluşalım…

Duy Beni 13. kısım fragmanı ise en az kısım kadar ilgi çekiciydi! Emine yaşıyor olabilir mi?!