Youtuberlar 8 yaşındaki çocuğu süpermarkette kandırdı

kolluk

New member
Connecticut
Sekiz yaşındaki çocuk, süpermarkette bir YouTube şakasına aşık oluyor ama ertesi gün onu mutlu ediyor

Süpermarkette alışveriş arabaları

© Diy13 / Getty Images

Eugene Epp

Süpermarkette ödeme yapmadan gözleri bağlı alışveriş yapın – YouTubers’ın sekiz yaşındaki bir çocuğa söz verdiği iddia edilen şey buydu. Yalandı ama ertesi gün çocuğun hayali gerçek oldu.

Teklif son derece cazip geldi: TJ Lyles ve ileri derecede işitme bozukluğu olan oğlu Gabe’e bir süpermarketin önünde bir grup yabancı yaklaştı. Lyles daha sonra ABD medyasına verdiği demeçte, üç adamın ünlü Youtuber Mr. Beast ile çalıştıklarını ve sekiz yaşındaki çocuğu bir meydan okumaya davet ettiklerini söyledi.

Gözleri bağlanacak, ardından bir alışveriş arabasıyla süpermarkette yarım dakika dolaşmasına ve eline geçen her şeyi – parasını ödemeden – paketlemesine izin verilecekti. Lyles başlangıçta şüpheciydi, ancak oğlu hemen bağımlısı oldu. Youtuber’ın adı geçince yüzü “Noel ağacı gibi parladı” ABD’nin Connecticut eyaletinden baba Washington Post’a şunları söyledi: “En büyük hayallerinden biri Youtuber olmak, ünlü olmak istiyor.” oğlu meydan okuma konusunda çok hevesli olduğu için ona iyilik yaptı.

Youtuberlar çocuğu ve babasını yanılttı

Baba ve oğul sözde oyunda yer aldı – ancak iddia edilen meydan okumanın Youtuber jargonunda bir şaka olduğu ortaya çıktı eşek Şakası isminde. İkisi de gözlerini bağlayıp süpermarkette dolaştıktan sonra adamlar ortadan kayboldu. Daha sonra Haberyu herkesin eğlenmesi için internette yayınladılar. YouTube yıldızı Mr. Beast ile hiçbir ilgileri yoktu. Sekiz yaşındaki Gabe’in ne kadar büyük hayal kırıklığına uğradığını tahmin edebilirsiniz.

Lyles, “Oğluma tuzağa düşürüldüğünü söylemek zorunda kaldım” dedi. “Ağlıyordu, onu sakinleştirmem gerekiyordu. Yıkılmıştı.” Ayrıca artık halktan gizlediği bir Facebook gönderisinde yaşadığı üzücü deneyimi de anlattı. Washington Post’un aktardığına göre, “Bir yetişkin olarak daha iyi bilmeliydim, ama birinin bu kadar aşağılık olacağını düşünmemiştim.”

“Instagram Zengin Listesi 2018”

Gönderi başına bir milyon dolar: Bu 15 yıldız Instagram’da en çok kazanıyor

400 $ için alışveriş turu

Ancak tarih henüz olumlu bir dönüş yapmamıştı. Aynı gün, engelliler için yerel komisyon başkanı girişten haberdar oldu ve davayı kişisel projesi haline getirdi. Komisyon, çocuğa yardım etmek için hemen 200 dolar buldu. Temsilci ayrıca süpermarketle temasa geçti, şirketi hikaye hakkında uyardı ve miktarı ikiye katlamalarını sağladı.

Ve böylece ertesi gün – bir Pazar günü – YouTube için çekilmemiş olmasına rağmen Gabe’in yarışmaya katılmasına izin verildi. 400$’a oyuncaklar, masa oyunları, pelüş oyuncaklar arasından seçim yapabilirdi. Tj Lyles, Washington Post’a “İşlerin onun için yolunda gitmesine çok sevindim,” dedi. Bununla birlikte, bu deneyimden kişisel bir ders de çıkarıyor: “Kulağa gerçek olamayacak kadar iyi geliyorsa, genellikle gerçek değildir.”

kaynaklar: “Washington Postası” / WFSB

#Konular