Yerin Tabanına Soktu: Esra Erol, Evliyken Yasak Aşkıyla Düğün Yapan Adamı Stüdyodan Kovdu!

kolluk

New member
ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programına katılan Zehra Hanım, eşi Orçun’un meskeni terk edip evliyken sevgilisine düğün yaptığını argüman ederek programa başvurmuştu. Dün de Zehra ve Orçun mutabakatlı bir biçimde boşanmıştı. Boşanmanın akabinde hislerini lisana getiren Orçun’un kelamları Esra Erol’u kötü biçimde sinirlendirdi. Daha fazla dayanamayan Erol, Orçun’u canlı yayında stüdyodan kovdu.

Kaynak:

Esra Erol’da programına katılan Zehra Hanım, çocuğunun babası eşi Orçun’un meskeni terk ederek yasak aşkıyla düğün yaptığını tez etmişti.

Evliyken yasak aşkına düğün yapan Orçun’un sevgilisinin de gebe olduğu ortaya çıkmıştı.

Birfazlaca tartışmanın, arbedenin ve hakaretlerin havada uçuştuğu bu olayda Orçun Beyefendi, mutabakatlı boşanmayı kabul ederek yasak aşkıyla nikah kıyacağını söylemişti.

ondan sonrasında da Zehra ve Orçun çifti mutabakatlı olarak boşandı ve çocuğun velayeti anneye verildi.

Boşanmanın akabinde stüdyoya gelen Orçun’un “Çok pişmanım. Zehra’yı tanıdığım güne epey pişmanım. Zehra’yı hayatıma aldığım ve onunla evlendiğim için fazlaca pişmanım. Bu saatten daha sonra Zehra’yla hiç işim yok” kelamları hem Esra Erol’u birebir vakitte izleyenleri çıldırttı.

Bu sözlere sonlanan Esra Erol, “Hiç utanmıyor musunuz bu cümleleri kurarken? Size yazıklar olsun. Birazcık insanlık, edep ve vicdan… Sizden bir pirinç adedinden daha küçük bir insanlık taşımanızı isterdim. Bu insan sizin çocuğunuzun annesi.”

“Babam ‘bazı beşerler belaya çabuk ulaşsın diye Allah onun önünde çakıl taşlarını kaldırırmış çabuk ulaşsın diye’ kederi. Sizin öykünüzü de o denli görüyorum. kimi vakit bana ‘nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz’ diyorsunuz ya… kimi vakit kalamıyorum. Sinirlerime hakim olamıyorum. Teşekkür edip helallik alamıyorsun” dedi.

Öfkelenen Erol, “Allah’ınızdan bulun. Çık git. Çıkar mısın stüdyodan. Bu kadar da olmaz biraz insanlık ya. Bu kadar mı ar damarımızı çatladı, bu kadar mı utanmaz olduk ya” kelamlarıyla Orçun’u stüdyodan kovdu!