Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin Doğaçlama Dizi Göndermelerine Oktay Kaynarca’dan Karşılık Geldi

kolluk

New member
Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Yasak Elma dizisi dün akşam 153. kısmıyla ekranlara geldi. Dizide Eda Ece ve Murat Aygen’in canlandırdığı Yıldız ve Doğan karakterleri içindeki diyalog ise dikkatlerden kaçmadı. Yıldız karakterinin, Oktay Kaynarca’nın rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi hakkında yaptığı göndermeler izleyiciyi güldürdü.

Sosyal medyada gündem olan gönderme daha sonrası Oktay Kaynarca, Eda Ece ve dizi yetkililerine karşılık verdi.

Kaynak: https://www.birsenaltuntas.com/dizi/o…

Fox TV’nin fazlaca sevilen dizilerinden olan Yasak Elma bir daha kaos ve entrika dolu 153. kısmıyla dün akşam ekranlara geldi.

Heyecan, aksiyon, entrika, kaos ve bol kahkahalı bir kısmı daha geride bırakan dizinin efsanesi Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece, dizideki göndermeleriyle toplumsal medyada gündem oldu.

Son devirlerin en başarılı oyuncularından biri olan Eda Ece, mesleğinde bir dönüm noktası olarak isimlendirilebilecek Yıldız karakteriyle birden fazla vakit doğaçlama yaptığını daha evvel itiraf etmişti.

Dün akşam yayınlanan kısımda Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan karakteri ile olan diyaloğunda Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerine gönderme yapan hoş oyuncu Eda Ece, bir daha hayli konuşuldu.

bir daha bir ‘Eda Ece doğaçlaması’ olarak isimlendirilen sahnede Yıldız’ın “Dizilerden öğreniyorum bu replikleri.” demesi üzerine Doğan “bu biçimde diziler mi var?” diye sordu.

Yıldız ise ‘Ben Dünyaya Eşkıya Olmaya Gelmişim lakin Bu Yalıya Sığmazam” karşılığıyla hem Eşya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine tıpkı vakitte Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine göndermede bulundu.

Sahneyi buradan izleyebilirsiniz
👇

Hal bu biçimde olunca her iki dizide de yer alan Oktay Kaynarca’ya döndü gözler. Kaynarca ise Eda Ece’nin bu esprili göndermesine karşılık verdi.

Birsen Altuntaş’ın ulaştığı Oktay Kaynarca, bu gönderme hakkında “Dizinin imalcisi da, senaristi de arkadaşımız… Kendi ortalarında eğlenmişler. Biz de onların kendi ortalarında eğlenmelerine güldük. Ne güzel… Demek ki bizi seyrediyorlar.” diyerek cevap verdi.