Type-C’li iPhone X’e rakip: Lightning girişli Android telefon

BarnaBi

Global Mod
Global Mod
Type-C’li iPhone X’e rakip: Lightning girişli Android telefon Geçtiğimiz yıl iPhone X modelini Type-C ile çalıştırmayı başaran Ken Pillonel, yeni projesi ile gündeme geldi. Pillonel, Samsung Galaxy A51 aygıtını Lightning girişi ile çalıştırmayı başadı.

Avrupa Birliği, Apple’a bir müddetdir Type-C konusunda baskı uyguluyor. çabucak hemen netleşmese de şirketin iPhone 15 ile bir arada Type-C teknolojisine geçiş yapacağı varsayım ediliyor.

Lightning girişli Samsung Galaxy A51, ilgi odağı oldu

Pillonel, Android aygıtlarda Lightning portu ile hem şarj tıpkı vakitte bilgi transferini muvaffakiyetle gerçekleştirdiğini belirtti. bundan evvelki projesi olan iPhone X’ten daha sıkıntı olduğunun altını çizen Pillonel, “Alışılmışın haricinde strateji geliştirmek gerekti. pek karmaşık olan projeyi nihayet muvaffakiyetle tamamladım.” tabirlerine yer verdi.

Pillonel, Apple’ın ürettiği Lightning kabloların aygıtın Apple tarafınca üretilip üretilmediğini algıladığını söylemiş oldu. Lightning kabloların çalışma biçimini çözmekte zorlandığını belirten Pillonel, “Lightning kablolar aygıtın Apple’a ilişkin olup olmadığını algılayabiliyor. Şarj portuna ayrılmış kısım çok küçük ve tüm devreyi buraya sığdırmakta zorlandım. bundan evvelki projemde edindiğim deneyimler yardımıyla Lightning girişli Android aygıt projesini daha süratli tamamladım.” dedi.

Projeyi cümbüş gayeli geliştirdiğini söyleyen Pillonel, Lightning girişli Galaxy A51 modelinin performans konusunda beklentileri karşıladığını tabir etti. Type-C girişli iPhone’u satarken sorun yaşadığını belirten Pillonel, yeni projesini satmayı düşünmediğini söylemiş oldu.

Lightning girişli Samsung Galaxy A51 projesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında ve SDN Forum‘da paylaşabilirsiniz.