Teşkilat 56. Kısım Tek Modül İzleme Ekranı: Teşkilat Son Kısım Tek Modül Full İzle

kolluk

New member
TRT ekranlarının en heyecan dolu dizisi Teşkilat dün akşam yeni kısmıyla ekranlara geldi. 2022 FIFA Dünya Kupası sebebiyle olağan saatinin haricinde ekranlarda olan Teşkilat, özetsiz yeni kısmıyla en epey aratılan konulardan biri oldu. Teşkilat’ın son kısmında neler olduğunu kaçıranlar ve bir daha izlemek isteyenler için; Teşkilat son kısım tek kesim full izleme ekranı…

Tims&B Productions imzalı aksiyon ve dram dizisi Teşkilat, dün akşam 56. kısmıyla ekranlara geldi.

Teşkilat son kısımda; Ömer’in atılımı sebebiyle operasyon biçim değiştirmek zorunda kalır.

Hartley’in planı adım adım yürümeye devam ederken maksadına ulaşmasına az bir vakit kalmıştır.

Ömer ve Zehra’nın mühimmatları ele geçirmekten öteki talihi yoktur. İkili alanda vakte karşı tehlikeli bir gayretin içine atlar.

Ömer, Hartley’in kuşkularının amacı olmuştur. Deşifre bulunmasına ramak kalacak bir imtihana tabi tutulmak durumunda kalır. İmtihanın kararında Hartley, Ömer’e büyük bir şok yaşatır.

Efkar ve Korkut, her şeyi bitmiş oldurmek için bir atılımda bulunur ama bu büyük bir savaşın başlangıç fitilini ateşlemekten ileri gidemez.

Teşkilat Bir Evvelki Kısımda Neler Oldu?

Ömer ve Zehra birlikte tehlikeli bir nazaranve adım atmaya hazırlanmaktadır. Hartley’in kusursuz işleyen planında bir daha sonraki adım ise ortaya çıkmıştır; Türkiye’yi milletlerarası arenada zora sokup, terör devletlerine takviye sağlayacaktır. Zehra ve Ömer ise mühimmatların Türkiye’de öğrenmeleriyle harekete geçmiştir. Ömer kendisini kurtaranın kim olduğunu araştırırken, Efkar’ın kimliği açığa çıkmak üzeredir. Korkut ise Efkar’dan saklı hareket edince ortalık karışacaktır. Seyahat yaptığı bireylerden birinin Halim’in katillerinden olduğunu öğrenen Ömer’i ise yüzleştiği gerçekler yıkacaktır.

Teşkilat 56. Kısım Tek Kesim İzleme Ekranı

TEŞKİLAT SON KISIM TEK KESİM FULL İZLEME EKRANI