Aile
“Kızım benimle iletişim kurmak istemiyor ama ben yeniden mutlu olmayı öğrendim”
Mevcut bağlantıyı kopyala
48 yaşındaki Andrea ve kızının, ergenlik döneminde işler bozulmaya başlayana kadar uzun bir süre iyi bir ilişkisi vardı. Daha sonra kızıyla başlayarak iletişim koptu. Böyle bir kaderle nasıl başa çıkıyorsunuz?
Bu metin Stern arşivinden alınmıştır ve ilk olarak 6 Haziran 2022'de yayınlanmıştır.
Yarım yıldır ortalıkta yok.
17 yaşındaki kızım evimizden taşındı ve benimle ve ailenin geri kalanıyla iletişimi kesti. Eğer biri bana bunu daha önce, o hâlâ kum havuzunda huzur içinde oynarken söyleseydi, hayrete düşerdim. Ve buna kesinlikle inanmazdım. Her zaman iyi bir ilişkimiz oldu.
Yıldız artı
Erişim yıldız+
yerine €11,96 sadece 1 €
mısınız?
Buradan kaydolun
“Kızım benimle iletişim kurmak istemiyor ama ben yeniden mutlu olmayı öğrendim”
Mevcut bağlantıyı kopyala
48 yaşındaki Andrea ve kızının, ergenlik döneminde işler bozulmaya başlayana kadar uzun bir süre iyi bir ilişkisi vardı. Daha sonra kızıyla başlayarak iletişim koptu. Böyle bir kaderle nasıl başa çıkıyorsunuz?
Bu metin Stern arşivinden alınmıştır ve ilk olarak 6 Haziran 2022'de yayınlanmıştır.
Yarım yıldır ortalıkta yok.
17 yaşındaki kızım evimizden taşındı ve benimle ve ailenin geri kalanıyla iletişimi kesti. Eğer biri bana bunu daha önce, o hâlâ kum havuzunda huzur içinde oynarken söyleseydi, hayrete düşerdim. Ve buna kesinlikle inanmazdım. Her zaman iyi bir ilişkimiz oldu.
Yıldız artı
Erişim yıldız+
yerine €11,96 sadece 1 €
- Her şey yıldız+ GEO ve Capital'den birinci sınıf içerikle
- 4 hafta boyunca test edin, ardından haftada 2,99 €
- herhangi bir zamanda iptal edilebilir
mısınız?
Buradan kaydolun