Taşınmadan önceki gün başka biriyle öpüşmek: ufuk açıcı bir an

kolluk

New member
Fareden – ayrılık hikayeleri
Taşıma kamyonunun ertesi gün gelmesi gerekiyordu ve Linda başka biriyle öpüşüyordu

Mevcut bağlantıyı kopyala

Yazar Katja Lewina aşkta neyin ters gidebileceğini biliyor. Ayrılık hikayeleri topluyor. Bu sefer konu yabancılarla sevişmek ve bunun ne kadar aydınlatıcı olabileceğiyle ilgili.

“Selam!” Bardaklar tıngırdıyor, akşam güneşinde dışarıda kadeh kaldırıyoruz. Çevremdeki herkes Spritz sipariş etti ama ben alkolsüz biramla orada oturuyorum. Yaklaşan bir okumam var, bu yüzden uzak durmam gerekiyor. “Eski, yani ayrılık hikayeleri?” Bir tanıdığına sorar, ona Linda diyelim. “Bende de bir tane var. Şunu bilemeyeceğin türde bir şey: Hayatını çöpe mi atıyorsun yoksa sonunda bir tane mi alıyorsun?” Tabii ki sahneye çıkmadan önce onları hızlıca duymak istiyorum.

Linda kendisinin ve erkek arkadaşının o dönemde Berlin'de birlikte okuduklarını hatırlıyor. Ama işleri bittiğinde şehirde bir iş bulabilen tek kişi o oldu. Onun yerine Münih'e gitti ve ikisi arasında klasik bir uzun mesafe ilişkisi vardı. “Fakat şirketim iki yıl sonra Hamburg'da bir ofis açtığında hemen oraya gittim” diyor. “Artık erkek arkadaşıma çok daha yakındım, her şey kolaylaştı ama hedefimiz hâlâ çok netti, birlikte yaşamak. İki yıl daha geçti, Berlin'de bir ofis açıldı. Şansım! diye düşündüm. Orada onlara ihtiyaçları vardı. Aslında artık kimse yok ama patronuma dedim ki: 'Bu işe yaramazsa işi bırakmak zorunda kalacağım.' Ve sonra benim için Berlin'de erkek arkadaşımla birlikte bir pozisyon yaratıldı. Bunca yıldır birlikte yaşamayı bekliyorduk – şimdi bu nihayet gerçekleşecekti! “Ama sonra, taşınmadan önceki akşam…” Linda uzun bir süre bekledi. Spritz'den bir yudum.

Yıldız artı

Erişim yıldız+
yerine €11,96 sadece 1€

• Her şey yıldız+ GEO ve Capital'den birinci sınıf içerikle
  • 4 hafta boyunca test edin, ardından haftada 2,99 €
  • herhangi bir zamanda iptal edilebilir
Şimdi test edin

mısınız?
Buradan kaydolun