Sedat Peker Akit’i de amaç aldı!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Sedat Peker Akit’i de amaç aldı! Organize cürüm örgütü başkanı Sedat Peker 9’uncu görüntüsünü yayınladı.

Yurt haricinde yaşayan Peker, örgütüne operasyon düzenlenip meskeninin basılmasının akabinde iktidarı maksat alan görüntüler yayınlamaya başlamıştı.

Son görüntüsünde yeri değiştirdiği görülen Peker, “Ya ben diyorum bulunduğum yeri nasıl buluyorlar. Oysaki İnternette bu görseli alıp yükleyince buluyorlarmış. O yüzden art fonu değiştirdim.” dedi.

Organize kabahat örgütü başkanı Sedat Peker, kendisine casus diyen Akit’in palavra haber yaptığını söylemiş oldu.

Akit’in palavra haber yaptığını söyleyen Peker, şunları söylemiş oldu:

“Ajan he… Akit TV’nin Yazı İşleri Müdürü var Murat Alan. Kardeşim sen atağa uğradığında hastaneye birinci gelenlerden biri ben değil miydim. Silahımı sana verip ‘seni çocuğunun yanında dövdüler, bir baba çocuğunun yanında dayak yememeli. tekrar gelirlerse hepsini vur, cezaevinde sana ben bakacağım’ demedim mi sana? Kardeşim biz göz göze baktık o kadar muhabbet ettik. Sen yazı işleri müdürü olduğun…

Bu olayı buraya ben mi getirdim? Cürüm örgütü. goreceksiniz cürüm örgütünü. Hepinizi sokacağım, sen hariç Murat. Senin kalbinin pak olduğunu biliyorum. Ancak ‘Bu adam her şeyi yapar da ajanlık ne’ diyebilirdin. Bu nasıl bir ayıp, ne casusu. Oğlum var ya beni öldürseniz de kurtulamayacaksınız.

Bu haberi yapıyorsunuz. Elinizde bir tane kayıt var mı benim ajanlık yaptığıma dair. Şu kadar casus koruyor diyorsunuz, sayısını saymışsınız. Namussuzluk niçin yapıyorsunuz bir fotoğraf yayınlasanıza. Ulan kahpesiniz ya.”