Şahan Gökbakar’dan MHP’li Yönter’e sert cevap: Kimin düzeyi Recep İvedik

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Şahan Gökbakar’dan MHP’li Yönter’e sert cevap: Kimin düzeyi Recep İvedik MHP Genel Lider Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, orman yangınları konusunda toplumsal medyadan küresel yardım talep sanatkarları gaye alan Yeni Asır’ın manşetine reaksiyon gösteren oyuncu Şahan Gökbakar’a, “Sen kendine yardım iste Şahan, boş başın almadığı işlere karışma, zira düşmüşsün düşeceğin kadar” dedi.

MHP’li Yönter, yangının başından beri alanda çalışmalara dayanak veren ve toplumsal medyadan yayın yapan oyuncu Şahan Gökbakar’ı maksat aldı.

Gökbakar’ın “Help Turkey” kampanyasına katılan sanatkarları gaye alan Yeni Asır manşetine reaksiyon gösterdiği görüntüyü paylaşan Yönter şunları yazdı:

“Seviyen motamot Recep İvedik…Ligin Ceren ile Celal’deki rolünle birleşik! Sen kendine yardım iste Şahan, boş başın almadığı işlere karış

ma, zira düşmüşsün düşeceğin kadar…Ancak Türk devleti kuvvetlidür bunu da traji komik aklından çıkarma…Güldürmedilk evvel utanmayı dene!”

Şahan Gökbakar’dan sert cevap geldi

MHP’li İzzet Ulvi Yönter’e görüntü çekerek cevap veren Gökbakar, “Ne yapacağım ben artık bu hakaretleri yiyip yutkunayım mı? 2 çocuk babası, 40 yaşında adamım. Haydi geçtim ünlülüğü münlülüğü, benim 2 çocuğum ve eşim var ya. Hayırdır ya boş başın içi, düşmüşsün düşeceğin kadar. Hayırdır? Utan mutan neye utanacağım ya? Sesimi mesimi bıraktım, insanlara yardıma koşturdum bundan mı utanacağım İzzet Ulvi Beyefendi amcacım? Sahiden kalbimi kırdınız. Sizin üzere bir konuma gelmiş, bir milletvekiline bu üslup bir üslubu yakıştıramadım. Bir sefer ben Recep İvedik değilim. Benim adım Şahan Gökbakar. Recep İvedik karakteri benim kaleme aldığım hayali bir karakter. hayatıyor, gerçekte hayatta yok. Bu nedir ya, hayırdır inşallah. Anam babam benim bu biçimde konuşmuyor. Kimin düzeyi Recep İvedik sanki?” sözlerini kullandı.