Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk’tan Herkesi Güldüren Seyirci Anısı!

kolluk

New member
Final yaparak ekranlara veda eden fenomen dizi Sadakatsiz, uzun bir süre konuşulmaya devam etmişti bildiğiniz üzere. Başrol oyuncuları, insanların gözünde karakterleri ile eşleşmiş ve seyirciyi ekranlara bağlamışlardı. Ülkemizde oyuncu ve dizi karakteri içindeki ayrım pek gözetilmediği için Caner Cindoruk da Volkan karakterinden oldukça bir çekmiş. Gelin bakalım neler hayatış.
👇
😂

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz’in oyuncuları ve karakterleri uzun bir süre toplumsal medyayı meşgul etmişti bildiğiniz üzere.

Derin uğruna ailesini dağıtan Volkan tıpkı anda Asya’dan da vazgeçememesi ile sıkıntıdan çıkartmıştı bizi tüm dizi boyunca.

Ne demişti hatta? “İkisini tıpkı anda seviyorum! Tıpkı anda fakat diğer türlü, diğer yerden…”

Caner Cindoruk, Volkan karakterini bize o denli bir yaşattı ki kendisine olan öfkemiz bir türlü son bulmadı haliyle.
😂

Ünlü oyuncu bunun ceremesini de çekmiş. Katıldığı bir programda bir izleyeniyle içinde geçen olayı anlatan Cindoruk hepimizi güldürdü.

Dizinin çekildiği periyotta göz göze geldiği izleyicisi ile selamlaştığını söyleyen Caner Cindoruk’un başına hiç beklemediği bir olay gelmiş.

Ünlü oyuncu, “Sabah 8 ya da 9 hatırlamıyorum. bu biçimde dururken bir bayan ile göz göze geldik.” diyor. Olanlar daha sonra oluyor.

çok şirin bir biçimde selam vermiş kendisi. “Ben de şey yaptım genelde tıpkı yansıları aldığımız için şöyleki bir selamlaşmamız olurdu (başıyla selam vermek) ben de merhaba dedim.”

Bir de ne olsa beğenirsiniz, bayan hızına tükürmüş Cindoruk’un!
😂
“Durdu bana bir (yüzüne doğru) puh yaptı!”

Volkan’la nasıl özdeşleştirdiyse ünlü oyuncuyu dayanamamış herbiçimde. Kendisi şok olsa da gülerek anlatmış bu olayı, biz de epey güldük.

Siz olsanız ne yapardınız? Haydi yorumlara.
👇