Haftanın Tweet'leri
“Peki, akşam yemeğinde ne yaptın?” – “Knoooblauchhhhhhhhhh.”
Mevcut bağlantıyı kopyalayın
Banyo kapısı ve patatesler arasında: aile hayatının endişeleri ve sevinçleri çeşitlidir. Haftanın tweet'lerimiz düzenli olarak günlük yaşam hakkında biraz bilgi vermektedir.
Haftanın tweetlerinin tadını çıkarın!
Bu noktada editoryal ekibimiz Twitter / X'den içerik entegre etti.
Gizlilik ayarlarınız nedeniyle, bu içerik gizliliğinizi korumak için yüklenmemiştir.
Bu içeriği bir kez göster
Bu anneler çocuklarıyla ve bedenleriyle gurur duyuyor
Birkaç çatlakla kim önemsiyor? Mama Tesha bebeğini ve vücudunu sunmaktan çok memnun.
© Sophie Mayanne/Mothercare
Daha
Geri
Daha öte
Gömülü bir tweet'ten daha fazla alanı hak eden şeyleri yaşıyorsanız, lütfen bize [email protected] adresine bir e -posta gönderin. Konuda potansiyel görürsek, birçok insan için ilginç, ilham verici veya başka türlü önemli olabilir, size geri döneceğiz. Bazı şeyler küçük gözlemlerle başlar ve ancak birçok insan benzer bir fenomen veya problem fark ettiğinde büyür. İlhamınızı dört gözle bekliyoruz!
Videoda izleyin: Sosyal ağlarda ailelerinin günlük yaşamlarını paylaşan sayısız insan var. Özellikle bunlar Çocuklar genellikle buradaki odak noktasıdır. Ancak çocukların resimleri halka açık çevrimiçi olarak paylaşılmalı mı? Stern, etkileyiciler Mirella ve Alicia Joe ile çevrimiçi çocuk sahibi olmanın avantajları ve tehlikeleri hakkında konuştu.
“Peki, akşam yemeğinde ne yaptın?” – “Knoooblauchhhhhhhhhh.”
Mevcut bağlantıyı kopyalayın
Banyo kapısı ve patatesler arasında: aile hayatının endişeleri ve sevinçleri çeşitlidir. Haftanın tweet'lerimiz düzenli olarak günlük yaşam hakkında biraz bilgi vermektedir.
Haftanın tweetlerinin tadını çıkarın!
Eve gel.
Oğul (sonra yaklaşık 12) kendini banyo kapısına tamamen atar. Ben: "Ne yapıyorsun?"
S:"Kapıya tekmelemek istiyorum!" Ben: “Deli misin?”
S:"Babam bunu yapmam gerektiğini söylüyor!"
Ben:"Baban nerede?" Banyodan çekingen baba sesi: "Ben buradayım …"
– Misstrelawny (sic!) (@Fingurplaustert) 19 Ocak 2025
Gizlilik ayarlarınız nedeniyle, bu içerik gizliliğinizi korumak için yüklenmemiştir.
"Peki akşam yemeğinde ne yaptın?"
“; Knoooblauchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh"
Tomurcukta küçük konuşma.
1 numaralı ders.
–
Haftanın tweet'lerinin hafta sonu sizin için de çaldığını bize bildirdiğiniz e -postalarınız için de teşekkür ederiz!Dördüncü gün için evdeyim, hasta yaşlı olan ve onun “neden” aşaması şu anda bir canlanma yaşıyor.
Adam işten geliyor, diyorum (çocuğun kulaktan):
“Bütün gün konuşuyor. Akşama kadar sabah ”
“Güzel” diyor. pic.twitter.com/z7wkfpqiij
& mdash; Die Christl (@Bienibruemm) 23 Ocak 2025
Çocuklar ve yemek pişirme
Günlük bakım yolunda: Anne, dün böyle bir mantar sosu yedik. Bunları bu gece birlikte pişirebilir miyiz?
Ben: Tabii, içinde ne vardı?
K2: Sos, mantar ve otlar, ama içinde herhangi bir mantar veya bitki istemiyorum.
Kolay
– Jules (@ed_ju1es) 24 Ocak 2025
“Çocuğunuz okulda iyi gidiyor, ama yemin kelimeleri biraz sık kullanıyor … "
"Evet, duvara bok, bu horst'un bu lanet çiş bok sözlerini aldığı hiçbir fikrim yok, kıçımı öp!"
– Murderdoll Mampfi McMuffin (@sullythejolly) 19 Ocak 2025
K1 ödev olarak bir girişimde bulunmalıdır. Bugün Pazar. Bunun için bir üzüme ihtiyacı var. Dün hiç üzüm almadım çünkü kimse istemedi. Bil bakalım şimdi kim suçluyor.
Not: Evet, elbette başka bir meyve parçası da kullanabilirsiniz. ANCAK!!!
– Menschjuli (@Mensch_juli) 19 Ocak 2025
Kasabada eski, küçük, dağınık bir plak mağazamız vardı (daha sonra CD'ler). Ben ton sağır bir insanım. Bir şarkı ararken şarkı söyleyemem/uğultu yapamam.
Mağazanın sahibi her zaman doğru CD'yi buldu – açıklamama göre! müzik.
– Misstrelawny (sic!) (@Fingurplaustert) 18 Ocak 2025
"Anne, senin bir resmini çizdim"
pic.twitter.com/cbh3ikvpdo
– AlwayShungryalwaystired (@anjatreibts) 18 Ocak 2025
Çocuk şimdi kapatılmış klavyenin ve farenin önünde oturuyor (Twitter, vurgulanmalı!) TV, anahtarlara çarpıyor ve tekrar tekrar yüksek sesle.
Adamın çalışmasına bu kadar sık girmesine izin vermemeliyim …
– Mrshaltewunsch (@mrshaltewunsch) 17 Ocak 2025
Patatesler bugün her zamanki gibi gevrek değil. pic.twitter.com/jizijggjgf
– Missy (@Mamagefluester) 18 Ocak 2025
Aile: Hafta Sonu Kelimesi
Twitter'da her Cuma, geçen hafta bizi etkileyen tweet'leri seçiyoruz. Ya özellikle komik oldukları ya da önemli bulduğumuz konuları ele aldıkları için. Aile hayatı her zaman güneş ışığı ve gül olmadığından, hepimiz onsuz kolayca yapabileceğimiz şeyleri de deneyimliyoruz. Ama en azından önemlidirler ve aynı zamanda dikkatimizi çekmelidirler. Bir şeyin toplumumuzu değiştirmesi ve ideal olarak geliştirebilmesinin tek yolu budur. Bu nedenle, neşeli ve ciddi tweet'lerin burada çarpışması kaçınılmazdır. Forrest Gump'ın annesinden öğrendiklerini yansıtıyor: “Hayat bir kutu çikolata gibi, ne alacağınızı asla bilemezsiniz.”
Aile hayatınızdaki fıkralar için teşekkür ederiz, hayatlarımızı zenginleştirirler – ve genellikle hafta sonundan önceki son iş günü (hafta sonu çalışması yoksa …)! Bir hayranın isteği üzerine, eski tweet koleksiyonlarını da bulabileceğiniz kendi sayfamızı oluşturduk.
Bu anneler çocuklarıyla ve bedenleriyle gurur duyuyor
Birkaç çatlakla kim önemsiyor? Mama Tesha bebeğini ve vücudunu sunmaktan çok memnun.
© Sophie Mayanne/Mothercare
Daha
Geri
Daha öte
Gömülü bir tweet'ten daha fazla alanı hak eden şeyleri yaşıyorsanız, lütfen bize [email protected] adresine bir e -posta gönderin. Konuda potansiyel görürsek, birçok insan için ilginç, ilham verici veya başka türlü önemli olabilir, size geri döneceğiz. Bazı şeyler küçük gözlemlerle başlar ve ancak birçok insan benzer bir fenomen veya problem fark ettiğinde büyür. İlhamınızı dört gözle bekliyoruz!
Videoda izleyin: Sosyal ağlarda ailelerinin günlük yaşamlarını paylaşan sayısız insan var. Özellikle bunlar Çocuklar genellikle buradaki odak noktasıdır. Ancak çocukların resimleri halka açık çevrimiçi olarak paylaşılmalı mı? Stern, etkileyiciler Mirella ve Alicia Joe ile çevrimiçi çocuk sahibi olmanın avantajları ve tehlikeleri hakkında konuştu.