‘Öz Annem Gebersin’ Dedi: İnternetten Kendisine ‘Cici Anneler’ Bulan Bayan Esra Erol’u Bile Şoke Etti

kolluk

New member
Esra Erol’da bir daha değişik bir olay yaşandı. 4 yıllık evli olan Kezban isimli bayanın eşi Kadir, Kezban’ın toplumsal medyadan kendisine cici anneler bulduğunu ve daima onların yanına gittiğini argüman etti. Stüdyoya gelen Kezban ise anlattıklarıyla hem her insanın sonlarını bozdu tıpkı vakitte şoke etti.

Kaynak:

4 yıllık evli olan Kadir Beyefendi, eşiyle ilgili ortaya attığı değişik savıyla Esra Erol’a katıldı. “Eşim Kezban, internetten tanıştığı bayanlara daima para gönderdi ve sonunda meskenden kaçtı.” diyen Kadir anlattıklarıyla şoke etti.

Kadir, 25 Ekim’den beri ortalıkta olmayan eşi Kezban’ın Gaziantep’te bir bayana daima para gönderdiğini, daha evvel de kendinden yaşça büyük bayanların yanına gittiğini ve her keresinde affettiğini söylemiş oldu.

Ortadan kaybolduğu gün Dilek Özdemir isimli bayana para gönderdiği için tartışma çıktığını ondan sonrasında Kezban’ın kendisini kestiğini ve polis çağırdıktan daha sonra gittiğini belirtti.

Kadir’le birlikte stüdyoya gelen Kezban’ın dayısı da “Psikolojik sıkıntıları var. Kendinden yaşça büyük bayanların yanına gidiyor” dedi.

Bu tezlerin akabinde stüdyoya gelen Kezban, “Ben kaybolmadım eşimden kaçtım. Gittiğim insanların yanında daha rahatım. Ailemin yüzünden kocam ile barıştım.” dedi. Gittiği bayanları hallerine nazaran seçtiğini anlatan Kezban, ailesinden görmediği sevgiyi öteki karı-kocalardan gördüğünü söz etti.

Anlattıklarıyla şaşırtan ve toplumsal medyadan kendine anne profili bulan Kezban sonrasındasında “Ben 24 yıldır anne kokusu nedir bilmedim. Ben öz anneme bir gün sarılıp yatmadım. Bunu bana elin insanı yapıyor.” dedi.

Gittiği cici annelerin eşlerinin de kendisine baba şefkati gösterdiğini söylemiş oldu. “Normal bir anne-kızın konuştuğu üzere konuşuyoruz” diyen Kezban, Dilek Özdemir’den asla vazgeçmeyeceğini de ekledi.

Kezban’ın “Öz annem gebersin” kelamları de herkesi dumura uğrattı. Öz annesi de yayına bağlanıp ağlamaklı bir biçimde “Beni anne bilmiyor. Ben onun ölünceye kadar annesiyim. Kızım bana değil internette tanıdıklarına anne diyor. Canı sağ olsun kâfi bana.” dedi.