Neler Yaşandı? MasterChef Yarışmacısı Fatma Işık Barış Demir’e Savaş İlan Etti, Ortalık Gerildi!

kolluk

New member
Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun heyet koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye’de geçtiğimiz günlerde Barış’ın Fatma Ziya’ya ‘Kimse seni sevmiyor’ demesi gündem olmuştu ve seyirci Fatma Ziya’ya epey üzülmüştü. Artık de Fatma Parıltı, Barış’a savaş ilan etti. Stüdyoda gergin anlar yaşandı.

Gelin ayrıntılara bakalım:

TV8 ekranlarının sevilen yarışı MasterChef Türkiye, bu dönem da birbirinden iştah açıcı yemekleri ve renkli yarışmacılarıyla bir daha bizleri ekrana kilitlemeyiş başardı.

Yeni dönemin öne çıkan yarışmacılarından biri de bu yıl Fatma Işık oldu. Fatma Ziya’nın daha birinci kısımdan hem yarışmacılarla birebir vakitte seyirciyle ne yazık ki gücü tutmadı. Halleri, açıklamaları ve tartışmalarıyla sık sık gündem oldu.

Geçtiğimiz gün de bir daha sahnede Fatma Işık vardı. Grup seçmelerinden en sona kalan yarışmacı, hem mavi tıpkı vakitte kırmızı kadro kaptanlarına isyan etmişti. Gözyaşlarına hakim olamayan Fatma Parıltı “Emeğim çöp oluyor bu biçimde. ‘Fatma Işık nasılsa sona bırakılacak’ diye düşünülmesi beni hayli üzüyor” sözlerini kullanmıştı.

Fatma Işık siteminin akabinde bulunduğu kırmızı ekibin kaptanı olan Barış’a ‘tekrar kaptan olursan beni grubuna alma’ demişti. Bunun üstüne Yağız’ın ‘Seni kimse almıyor aslına bakarsan. Sen sona kalınca kadrolara giriyorsun’ kelamları ise hem Fatma Ziya’yı birebir vakitte seyirciyi epey üzmüştü.

Barış, ‘Sen esasen daima sona kalacaksın. Bunu bu biçimde bil’ kelamlarını de eklemişti. Fatma Ziya’ya açımasız davranmıştı anlayacağınız.

Dün de 76. kısımda Mehmet Yalçınkaya, Fatma Ziya’ya yemin etti. “Madem burada her insanın adaleti değişiyor, benim de adaletim değişti. Ben burada geçen tabağı yazmayabilirim lakin Barış’ın tabağı geçse de geçmese de onu potaya göndereceğim. Olur da son 3’e birlikte kalırsak ben giderim, o masraf hiç fark etmez. Lakin Onu o potaya sokmak hakikaten epeyce istiyorum.”

‘Çünkü, onun potada yaptıkları sebebiyle fazlaca makus oldum ben. Karşılık bile veremedim.’ dedi.

“Arkadaş da kendince beni ezik görüyor. Şu an bile elimi ayağımı titretiyor. Kimseden de endişem yok. aslına bakarsan kişisel ilerliyordum, hala da bireyselim. Gücü yetiyorsa elesin beni! Şayet ben dokunulmazlık alırsam ve o benim ekibimde olursa yazacağım onu.” sözlerini kullandı.

hemen sonrasında Barış, “Ben arkadaşın o söylemiş olduklerine karşılık vermiyorum. Benim için söylemiş olduklerinin hiç bir kararı yok. Gönderebiliyor ise göndersin beni. Burası er meydanı. Ben iki yüzlü insanları sevmem. Arkadaşın ikiden de fazla yüzü var. Artık onun hakkında konuşmak istemiyorum. Sizin karşınızda saygısızlık yapmak da istemiyorum. Ben onu takmıyorum.” cevabını verdi.