Kadın bonusları, soruyu göndermek mümkün olduğunda ve ne tür işçi amaçlandığını.
İle ilgili
Filippo imundi
Yayınladı 15 Mayıs 2025, 11:02
INPS, 16 Mayıs Cuma gününden itibaren kadın bonusunun en çok işçilere düzenli olarak işe alındıkları zorluklarda yürürlüğe gireceğini veya yardım edeceğini duyurdu. Ne olduğunu ve nasıl elde edilebileceğini anlamaya çalışalım.
Kadın bonusu, ne
Bildirildiği gibi kadın bonusu Leggo.it Bu bir Eİşveren tarafından maksimum 24 ay boyunca ödenen Sosyal Güvenlik katkılarının ödenmesindeydim Ve 31 Aralık 2025'e kadar süresiz olarak işe alınan dezavantajlı işçiler için geçerlidir.
Bunu elde etmek için kadınlar aşağıdaki gereksinimlere sahip olmalıdır:
'katkı muafiyeti İşveren tarafından ödenmesi gerekir İşçiye ayda maksimum 650 Euro Ve tüm özel işverenler için kazanıldı.
Başvuru, 16 Mayıs 2025'ten itibaren, daireselin göstergelerini izleyen tesislerin portalı tarafından işveren tarafından gönderilmelidir.
İle ilgili
Filippo imundi
Yayınladı 15 Mayıs 2025, 11:02
INPS, 16 Mayıs Cuma gününden itibaren kadın bonusunun en çok işçilere düzenli olarak işe alındıkları zorluklarda yürürlüğe gireceğini veya yardım edeceğini duyurdu. Ne olduğunu ve nasıl elde edilebileceğini anlamaya çalışalım.
Kadın bonusu, ne
Bildirildiği gibi kadın bonusu Leggo.it Bu bir Eİşveren tarafından maksimum 24 ay boyunca ödenen Sosyal Güvenlik katkılarının ödenmesindeydim Ve 31 Aralık 2025'e kadar süresiz olarak işe alınan dezavantajlı işçiler için geçerlidir.
Bunu elde etmek için kadınlar aşağıdaki gereksinimlere sahip olmalıdır:
En az 24 ay boyunca düzenli olarak ödenen bir işsiz kadın
En az 6 ay boyunca düzenli olarak ücretli bir işi olmayan kadınlar ve Güney ZE'lerinde (özel ekonomik alan) sakinler – aşağıdaki bölgelerin tüm belediyelerini içerir: Abruzzo, Basilicata, Calabria, Campania, Molise, Puglia, Sicilya ve Sardunya
Cinsiyet istihdamının yüksek istihdamı ile işler yaparken dezavantajlı
'katkı muafiyeti İşveren tarafından ödenmesi gerekir İşçiye ayda maksimum 650 Euro Ve tüm özel işverenler için kazanıldı.
Başvuru, 16 Mayıs 2025'ten itibaren, daireselin göstergelerini izleyen tesislerin portalı tarafından işveren tarafından gönderilmelidir.