Müslüm İle Gönüllere Taht Kuran Genç Müzikçi Şahin Kendirci yıllar daha sonra Acun Ilıcalı’ya Sitemde Bulundu!

kolluk

New member
seneler evvel Yetenek Sizsiniz yarışına katılarak söylemiş olduği arabesk müziklerle tüm Türkiye’nin gönlüne taht kuran Şahin Kendirci, müzik mesleğine şimdilerde devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Okan Bayülgen’in Uykusuzlar Kulübü programına konuk olan Kendirci, Acun Ilıcalı hakkında söylemiş oldukleriyle dikkat çekti. Gelin birlikte bakalım.
👇

seneler evvel Yetenek Sizsiniz Türkiye programına katılan ve sesiyle herkesi kendine hayran bırakan Şahin Kendirci, şimdilerde müzik mesleğini sürdürüyor.

20 yaşındaki genç yetenek, o devirlerde sempatik tutumları ve kuvvetli sesi ile Acun Ilıcalı’nın dikkatini çekmiş, hem de tüm Türkiye’ye kendini sevdirmiş ve tanınmıştı.

Daha öncesinde “Bana Masal Anlatma” ve “Mahalleden Arkadaşlar” sinemalarında rol alan Kendirci, en büyük çıkışını 2018 yılında vizyona giren Müslüm sinemasında, Müslüm Gürses’in gençliğini canlandırmasıyla yakalamıştı.

Sesi ve duruşuyla herkesi kendine hayran bırakan Şahin Kendirci, bu süreçte televizyon programlarına çıkıp müzik söyleyerek de gündeme geliyordu.

Kendirci son olarak Okan Bayülgen’in sunuculuğunu yaptığı Uykusuzlar Kulübü’nde yer aldı.

Yetenek Sizsiniz programına katıldığı periyotta yarı finale kadar çıktığını söyleyen Kendirci, kazanamama sebebinin yaşının tutmaması olduğunu söylemiş oldu.

“Yetenek Sizsiniz yarışında müzik söylemiş oldum. Yarı finale kadar bir yol yürüdüm. Yaşım yetmediği için sağ olsun Acun abi vermedi.”

hemen sonrasında 2014 yılında O Ses Çocuklar’a katılmıştı Şahin Kendirci bildiğiniz üzere.

“O Ses Çocuklar’a transfer oldum. Orada birinci oldum. Final müziğimde Sezen Aksu’dan Keskin Bıçak’ı söylemiştim.”

Bunun üstüne Kendirci yinedan Keskin Bıçak müziğini mırıldanarak her insanın beğenisini topladı.

İşte o anlar:
👇