Müge Anlı’da Cinayet İtirafı: Anne Melisa, Küçük Meryem’i Sevgilisinin Öldürdüğünü deklare etti

kolluk

New member
ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir 3 yaşındaki küçük Meryem’in kuşkulu vefatı araştırılıyordu. Bugün ise Müge Anlı canlı yayınında anne Melisa itiraf etti. Melisa, sevgilisi Recep’in Meryem’i öldürdüğünü söylemiş oldu ve vahim bilgileri anlattı!

Müge Anlı’ya gelen TikTok’ta fenomen olan Doğukan Ünal, geçtiğimiz haftalarda Gaziantep’te yaşayan iki küçük kız kardeşten büyüğü Meryem Çiğdem Ünal’ın hayatını kaybettiğini söyleyerek kızınını mevtin araştırılmasını istedi.

Küçük Meryem’in beyin kanamasından öldüğünü söyleyen anne Melisa’ya inanmayan baba Doğukan Ünal, kızını hastanede görmek istediğinde hastane yetkililerinin Meryem için “Sahipsiz bebek” olarak kaydedildiğini anlattı.

Baba Doğukan Ünal, hekimlerin, çocuğun hastaneye fazlaca geç getirildiğini ve hayli bekletildiğini, beyninde oksijenin bittiğini argüman etti.

Bu argümanların akabinde canlı yayına telefon ile katılan anne Melisa’nın kız arkadaşı, Melisa’nın çocuklara uyku ilacı içirdiğini ve çocuklara daima şiddet uyguladığını argüman etti. Melisa’nın sevgilisinin de çocukların altını değiştirdiğini belirtti.

Ayrıca, Melisa’nın arkadaşı yalnızca çocukların altını değiştirmediğini sevgilisinin çocukları yıkadığını ve Melisa’nın sevgilisine ‘baba’ dedirttiğini de ekledi.

Yayına bağlanan biroldukca görgü şahidi ise “Melisa’yı, Meryem’i döverken gördük.” dedi. Bir saklı şahit ise “Büyüğe epeyce öfkeliydi. Küçüğü kucağına alıyordu büyüğü ceketinden sürükleye sürükleyerek gdolayıyordu. Çok defa büyüğe şiddet uygularken gördük.” tabirleriyle Melisa’nın Meryem’e öfkeli olduğunu anlattı.

Melisa’nın sevgilisi Recep’in ailesi de çocuğa azap yaptıklarını itiraf etti. Baba Mehmet Aldemir, “Benim vicdanım sızladı. ‘güm güm’ sesler geliyordu. daha sonra ambulans geldi, Meryem daha canlıydı bu biçimde. Son kelamları de Recep’e, ‘Baba beni kurtar’ oldu. Melisa, Meryem’i babasına benzediği için dövdüğünü söylerdi.” dedi.

Olay günü Meryem’in dövüldüğünü söyleyen Recep’in annesi de Recep’in ‘Benim çocuğum, sen karışma’ diyerek kızardığını söylemiş oldu.

Recep’in ailesinin bu itiraflarının akabinde da Recep, annesi ve babası sözleri alınmak üzere gözaltına alındı ve isimli denetim koşuluyla özgür bırakıldı.

Meryem’in annesi Melisa için ise Almanya’da yakalama sonucu çıkarılacak.

Bugün ise Almanya’da olan anne Melisa, küçük Meryem’i sevgilisi Recep Aldemir’in öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti.

Bu ortada Recep de 3 yaşındaki Meryem’i annesinin öldürdüğünü söylemiş oldu.

Anne Melisa, 3 yaşındaki Meryem’i Recep’in elinde çıplak gördüğünü ve Recep’in de yalnızca iç çamaşırıyla olduğunu ekledi.

Yayın sırasında Recep Aldemir’in konutuna giden polisler Recep Aldemir’i konutta bulamadı.