Müge Anlı ile Yollarını Ayıran Prof. Dr Arif Verimli Açıklamalarıyla Gündem Oldu: ‘İkisinin de Değeri Yok’

kolluk

New member
Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 14 yıl boyunca ekranlarda yer almıştı. Müge Anlı ile yollarını ayıran Verimli, Yasemin Özçelik’in sunduğu YouTube programının konuğu oldu. Sorulara karşılık veren Arif Verimli’nin açıklamaları ise gayet dikkat çekti.

Bildiğiniz üzere Prof. Dr. Arif Verimli geçtiğimiz yılın Şubat ayında Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ayrılmıştı.

Prof. Dr. Şevki Sözen ve Av. Rahmi Özkan ile birlikte programın danışmanlığını üstüne alan Arif Verilmli’nin ayrılışı uzun mühlet konuşulmuştu.

Verimli, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının çok sevilen isimlerinden olan Şevki Sözen’le yaşadığı meselelerden dolayı programdan ayrılma sonucu aldığını duyurmuştu.

ATV’nin reyting rekortmeni programında sürpriz biçimde ayrılan Verimli, Yasemin Özçelik’in sunduğu YouTube programına konuk oldu.

Tüm sorulara samimiyetle karşılık veren ünlü psikiyatrist, Müge Anlı hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi.

Verimli, Özçelik’in sorduğu “14 yıl emek verdiniz Müge Anlı’ya, biz epey üzüldük. Kırgın mısınız?” sorusuna verdiği cevapla dikkatleri üzerine çekti.

Verimli ‘Samimi karşılık vermek gerekirse kırgınım. Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili ahkam keserse ne yaparsınız? Ben buna bozuldum. Şevki Sözen Beyefendi her gün alanıma giriyordu. Rica ettik, tartıştık, şunu yaptık, bunu yaptık, hiç dinlemedi arkadaşımız.” tabirlerini kullandı.

Kendisine yöneltilen “Daha fazlaca kırgın olduğunuz kişi Müge Anlı mı Şevki Sözen mi?” sorusuna da “Valla ikisinin de değeri yok benim için.” diyerek çok net bir karşılık verdi.

Ünlü psikiyatri uzmanı Prof. Dr. Arif Verimli programdan daha sonra Müge Anlı ile hiç irtibata geçmediğini de söylemiş oldu.

Verimli’ye geçtiğimiz aylarda Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya konutuna giren Müge Anlı’nın düğününe davet edilip edilmediği soruldu.

Düğüne davet edilmediğini söyleyen Arif Verimli düğünü duyduğunu söylemiş oldu. Akabinde ‘Hayırlı uğurlu olsun, Allah keyifli etsin. Ben tabi davet edilmedim lakin memnunluğunu isterim, memnun olsun.’ açıklamasını yaptı. Verimli ‘Düğüne davet edilseniz masraf miydiniz?’ sorusuna ise ‘Bu sorunun yanıtı fazlaca sıkıntı.’ diyerek yanıtladı.