Müge Anlı Ağzı Açık Dinledi: Yasak Aşk Yaşayan bayanın Kelamları Canlı Yayına Damga Vurdu!

kolluk

New member
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir ortadan olmayan Erdal Sakız’ın akıbeti araştırılıyordu. Bugün ise Anlı, üç çocuk babası Erdal Sakız’ın arabasının ortasında vurulmuş biçimde meyyit olarak bulunduğunu duyurdu. Sakız’ın yasak aşk yaşadığı Nergis’in kelamları ise programa damga vurdu, toplumsal medyada gündem oldu.

Kaynak:

Yaklaşık 10 gün evvel Karasu’nun Kurudere Mahallesi’ndeki konutundan aracıyla ayrılan ve tekrar kendisinden haber alınamayan Erdal Sakız’ın hayatından tasa eden ailesi Müge Anlı’ya başvurmuştu.

Müge Anlı bu sabah 43 yaşındaki Erdal Sakız’ın Kurudere Mahallesi ile Hendek ilçe hududu içindeki Çamdağı ormanlık alanda aracının ortasında tüfekle vurulmuş biçimde bulunduğunu deklare etti.

Kaybolduğu günün sabahında kendisini düşünde meyyit görüp, “Beni öldürmeye çalışıyorlar” diyerek hayalini kendisini Müge Anlı’da aramaya gelen sevgilisi Nergis’e anlattığı konuşulmuştu.

Gördüğü kabus gerçek olan Erdal Sakız’ın resmi nikahlı eşi ve sevgilisi Nergis bugün yayına geldi. Canlı yayında Nergis’in kelamları ve Müge Anlı’ya verdiği cevaplar gündem oldu.

Aşk hanımı olduğunu söyleyen Nergis’e Müge Anlı, “Erdal, Nurcan Hanım’a gittiğinde ne yapıyordunuz?” sorusunu sordu.

Nergis de bu soruya, “Gitsin, ne olmuş gitsin zira karısı. Evvelden erkeklerimiz hiç mi evlenmedi? Peygamberimiz hiç mi evlenmedi 5 adediyle? Ne olmuş ki gitsin.” karşılığını verdi.

Bu kelamlarıyla şoke eden Nergis’e Müge Anlı “Yani size bakılırsa erkekse ona da gidebilir size de gidebilir?” diye sordu.

Nergis de “Gitsin, gidebilir zira ben dedim bırakmasın, biz anlaşırız. Ben Nurcan’la bir daha de hoş muahede peşindeydim. Ben sevdiğim için anlaşmak istedim. Her türlü kabul ederdim.” dedi.

“Sevgi için sevgi olmadığı yerde ne işim var burada” diyen Nergis’e güzelce sonlanan Müge Anlı, “İnsan sevdiğini gözünden kıskanır ne sevgisinden bahsediyorsunuz.” diyerek reaksiyonunu lisana getirdi.

Nergis’in birinci vakit içinder programa başı açık gelip çabucak sonrasında başörtüsüyle çıkması da dikkat çekti.