Mavi Ekip Kaptanı Fatma Işık Olunca Ortalık Karıştı! “Onları Asla Kendime Rakip Olarak Görmüyorum”

kolluk

New member
MasterChef Türkiye bu akşam yeni kısmıyla ekranlara gelecek. Dün akşam oynanan kaptanlık oyunu daha sonrası mavi grup kaptanı Fatma Parıltı olmuş ve kendine rakip olarak Ayaz’ı seçmişti. Ancak bugünkü dokunulmazlık oyunu öncesi söylemiş oldukleriyle, Ayaz’ı kendine rakip olarak görmediğini ima etti. Gelin bakalım bu haftanın birinci dokunulmazlık oyununda neler olacak…
👇

MasterChef Türkiye bu akşam bir daha gümbür gümbür. Mavi ekip kaptanı Fatma Işık olunca aksi tez edilemeyecek durumda haliyle. “Ben karşıma kuvvetli biri çıksın istedim” diyor.

‘Ayaz’ı maksat olarak görmüyorum. Ben karşıma kuvvetli bir insan almak istedim.’

Ayaz ise Fatma Ziya’nın kelamlarına aldırmıyor ve “Onun geçen hafta kurduğu grubun birebirini kurdum. Sorunun ekipte değil kaptanda olduğunu göstereceğim.” diyor.

Takımlar epeyce heyecanlı. Burak Revanbahş “kırmızı bu hafta 3’te 3 yapacak” derken, Tolga “Şefim, Burak alkışlamaya fazlaca alıştı. Bu hafta da bizi alkışlayacak” diyor.

Gelelim oyuna; şeflerin söylemiş olduğine göre 5 yıldır birinci kere yapılan bir düello olacak bu. Yarışmacılar sırayla bıçak çekip üzerindeki numaraya göre eşleşiyor evvela.

ondan sonrasındasında çark geliyor ve herkes yapacağı yemekte kullanacağı eser için çarkı çeviriyor. Her şey fazlaca heyecanlı!

Yarışma esnasında Tolga’nın yaptığı yemekte işlerin yolunda gitmediğini görüyoruz. Şefler de bu durumun farkında elbette. Mavi ekip bir puanı şimdiden kaybetti güya, ne dersiniz?

Fatma Işık kadrosunu uyarıyor ve herkes tabaklamaya geçiyor. Şefler çıkan sonuçlardan şad üzere. Bakalım haftanın birinci dokunulmazlık oyununu hangi kadro kazanacak…

MasterChef Türkiye yeni kısmıyla bu akşam 20:00’da TV8’de.