MasterChef’te Fatmanur bir daha Herkesi Sıkıntıdan Çıkarttı!

kolluk

New member
MasterChef Türkiye bu akşam yeni kısmıyla ekranlara gelecek. Yayınlanan fragmanda şeflerin bu akşam yarışmacıları birbirlerine bağlı bir biçimde çalıştıracağı görülüyor. Bunun yanı sıra her zamanki üzere Fatma Ziya’nın müsabaka esnasında hem grup arkadaşlarını sinirlendirdiği, tıpkı vakitte kendi kendine hudut krizi geçirdiği görülüyor. Gelin bakalım MasterChef yeni kısımda neler olacak…
👇🏻

MasterChef Türkiye bu akşam 117. kısmıyla ekranlara gelecek. Şefler dokunulmazlık oyununda yarışmacılara büyük bir sürpriz hazırlıyor.

Öncelikli olarak birinci sürpriz yarışmacıların bu sefer MasterChef marketinden değil, semt pazarından alışveriş yapacak olmaları. Bunu duyan Fatma Işık, “Ben Barış’a poşet taşıtırım” diyor.

hemen sonrasındasında yarışın asıl seyrini etkileyecek sürpriz çıkıyor ortaya. Bu dokunulmazlık oyununda kadrolar birbirlerine halatla bağlı olarak çalışacak.

Yarışmanın en güçlü meydan okumalarından biri olan halatla bağlı çalışma konusunda herkes şikayetçi. Şefler ise bu oyunda ekiplerden beşer çeşit konut yemeği yapmalarını istiyor.

Bireysel çalışmaya alışık olan isimler oldukları noktada birbirlerini çekiştirmeden çalışmakta pek zorlanıyor birinci başta.

Hatta Barış bu duruma o kadar öfkeleniyor ki “Tencereyi fırlatacağım, çekmeyin diyorum” tabirleriyle arkadaşlarını tehdit ediyor.

En büyük meselelerden bir tanesi ortak hareket etmek natürel ki. Mavi grupta fazlaca büyük bir sorun nazaranmesek de bir eserin dökülmesi hepsinin tezgahını bırakmasına sebep oluyor.

Takım arkadaşlarının yana döne kaşık araması Fatma Ziya’yı öfkelendiriyor doğal. Kendi sonuyla baş edemeyen Fatma Işık ellerini yumruk yaparak “Nereden bulayım ben size kaşık?” diyor.

Bu yüksek hareketleri kadroda gerginliğe sebep oluyor haliyle. Onun kendini oraya buraya atması arkadaşlarını da çekiştirmesi ve rahatsız etmesi manasına geliyor.

Tepki bakılırsan Fatma Parıltı ise bildiğiniz üzere. Arkadaşlarına karşı “Kapatın çenenizi hepiniz” diyerek durumu daha da kızıştırıyor. Bakalım yeni kısımda neler olacak…

MasterChef Türkiye yeni kısmıyla bu akşam TV8’de!