MasterChef Yeni Kısımda Fatma Işık ve Kıvanç Yarışı: 40 Yıllık Romalıyım bu biçimde Hamur Görmedim!

kolluk

New member
MasterChef Türkiye’nin yeni kısım fragmanı yayınlandı. Dün akşam ödül oyunu oynayan yarışmacılar içinden şanslı bir isim 50 bin TL büyük mükafatın sahibi oldu. Cümbüş dolu dakikaların yanı sıra, mavi ve kırmızı kadrosu yeni kısımda gergin anlar bekliyor. Fatma Parıltı ve Kıvanç, müsabaka öncesi bir daha gerdin. Gelin bakalım MasterChef yeni kısımda neler olacak…
👇🏻

MasterChef Türkiye bir daha gümbür gümbür geliyor. Yarışmacılar canla başla dokunulmazlık oyunu için gayret edecek. Kırmızı ekip kaptanı Fatma Işık ve Kıvanç içindeki gerginliği izliyoruz.

Fatma Işık, ‘Karşı tarafta ferdi olarak fazlaca fazlaca kuvvetli beşerler var. Kabul ediyorum. Lakin bu bizim güçsüz olduğumuz manasına gelmez.’ diyor.

Bunun yanında karşı kadro kaptanı Görkem, karşı kadro kaptanı seçimlerinin eleme devirleri açısından ehemmiyet teşkil ettiğini ve Fatma Ziya’yı göndermek istediğini söylüyor.

‘Biz burada rakiplerimizi elemek için karşı ekip seçiyoruz. Ben de bu hafta Fatma’yı Antalya’ya yollayacağım.’

Duyduklarından daha sonra “Kolay lokma değilimdir” diyen Fatma Işık, ekip arkadaşlarının gücünü yükseltmek için tezahürat yaptırmaya başlıyor.

Dokunulmazlık oyununda yarışmacılar bu sefer İtalya mutfağında yarışacak. Danilo Şef’in kendi memleketi olması ötürüsıyla çıta bir çok yüksek.

Kırmızı ve mavi ekibin büyük bir efor sarf ederek çalıştığını görüyoruz. Ellerinde olan materyaller ile üstlendikleri yemeklerin en uygunlarını yapıyorlar.

Bu esnada Mehmet Şef’in “40 yıllık Romalıyım bu biçimde makarna hamuru görmedim!” söylemiş olduğini duyuyoruz. Fatma Parıltı ise grup arkadaşı Yağız’ı uyararak “Bu hamuru yapamazsan seni İtalya’ya almazlar.” diyor.

Şefler ise yarış esnasında son derece keyifli. Danilo Şef ile bir arada İtalyan üzere davranmaya çalışıyorlar. Bakalım dokunulmazlık oyununda neler olacak…

MasterChef yeni kısmıyla yarın akşam 20:00’da TV8’de!