MasterChef Türkiye’nin Yeni Kısım Fragmanına Çağatay’ın Kelamları Damga Vurdu!

kolluk

New member
Ekranların en dikkat çeken müsabakalarından olan MasterChef Türkiye 2022’de sular durulmuyor. Dün akşam yayınlanan kısımda bu haftaki yarışa veda eden isim de aşikâr oldu. Her kısımda heyecanın dorukta olduğu MasterChef’in 78. kısım fragmanı yayınlandı. İlgiyle takip edilen müsabakanın yeni kısım fragmanına yarışmacı Çağatay’ın kelamları bomba üzere düştü.

Gelin bir arada nazaranlim Çağatay neler söylemiş…

MasterChef Türkiye’de her dönem olduğu üzere bu dönemde heyecan ve kaos dolu kısımlar devam ediyor.

Reyting rekortmeni müsabakanın tüm kısımları izleyici ekranlara kilitlemeyi de başarıyor.

Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan MasterChef’in 18 Eylül Pazar günü yayınlanan kısmında müsabakaya deva eden isim aşikâr oldu.

Kırmız ve mavi kadronun hafta uzunluğu oynadığı şiddetli etapların akabinde eleme potasına giden isimler Vural, Atike, Fatma Parıltı, Barış, Kıvanç ve Melih olmuştu.

Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışa veda eden isim ise Melih oldu.

MasterChef olma hayaline veda eden Melih şeflerin kendisiyle ilgili hoş kelamları daha sonrası gözyaşlarına tutamadı. Genç yarışmacı, ”Şef toplayamadık kendimizi. Hissettim, dedim ‘Bitiyor. Buradan çıkarsan ya trambolinle üst çıkarsın ya da çakılırsın.’ Çakıldık şefim. Ben sizi burada baba olarak, abi olarak aldım yani’ ifadelerini kullandı.

MasterChef Türkiye’nin 78. kısım fragmanı da yayınlandı. Yesyeni bir haftada oluşturulacak olan yeni grupların kaptanları bu kısımda belirli olacak.

Mavi kadronun kaptanı olmak için tezgah başına geçecek olan yarışmacılar Kayseri’nin tescilli lezzetlerinden olan ‘Yağlama’yı yapacaklar.

İlgiyle izlenen müsabakanın yeni kısım fragmanında bir daha ortam gerildi. Fatma Ziya’nın ‘Barış’ın tabağı geçse de geçmese de onu potaya göndereceğim.’ kelamları gündem oldu.

Barış ise Fatma Ziya’nın kelamlarına reaksiyonsuz kalmadı. Yetenekli yarışmacı Fatma Ziya’ya karşı, ‘Ben iki yüzlü insanları sevmem. Arkadaşın ikiden de fazla yüzü var. İstediğini konuşsun gönderebiliyorsa göndersin.’ dedi.

Zorlu müsabakanın fragmanına ise Çağatay’ın kamera gerisinde konuşulanları anlatması damga vurdu.

‘Aramızda yenilgiyi kabul edemeyen arkadaşlar var.’ diyen Çağatay odasının camının bahçeye açıldığını belirterek kelamlarına devam etti.

Çağatay’ın “Benim olduğum oda direkt bahçeye açılıyor. Işığı kapatınca uyuduğumuzu sanmayın, kimi şeyleri duyuyoruz ve benim midem bulanmaya başlıyor.” açıklaması Fatma Ziya’nın ağzını açık bıraktı.

Çağatay’ın gayesindeki isim ise Kıvanç oldu. Kıvanç’ın gerisinden konuştuğunu ve bunların hepsini duyduğunu söyleyen Çağatay’ın kelamlarına karşılık da geldi.

“Sen her insanın gerisinden konuşuyorsun” diyerek kelama başlayan Kıvanç, Çağatay’ın Burak Kaya’nın gerisinden konuşup daha sonra da dost olduğunu söylemiş oldu.

İşte MasterChef Türkiye’nin Yeni Kısım Fragmanı…