MasterChef Düelloda Şefleri Şaşırtan Hamle! “30 Yıldır Meslekteyim Birinci Sefer Duyuyorum”

kolluk

New member
MasterChef Türkiye yeni kısımda yarışmacılar gruplarının dokunulmaz olması için çabalayacak. Dün akşam ekiplerin aşikâr olmasının çabucak akabinde yapılacak dokunulmazlık oyununda, düelloda kozlarını paylaşacakları görüldü. Farklı köfte çeşitleri yapan yarışmacılara şeflerin söylemiş oldukleri dikkatleri çekti. Gelin bir arada neler oluyormuş diye bakalım.
👇

MasterChef’te haftanın birinci oyununda yarışmacılar köfte çeşitleri ile düello yapacak. Kaptanların seçtiği isimler ellerinden gelenin en uygununu çıkartarak kadrosuna puan kazandırmaya çalışacak.

Bu esnada tanımları bilmeyen, eseri karıştıran ve yanılgı yapan bir epey isim oluyor haliyle. Bu da grupların bir puan geri düşmesi demek. Tek dilekleri karşı ekibin da yanlış yapması olacak.

Hatta tadım esnasında Mehmet Şef’in “30 yıldır meslekteyim bu biçimde bir şeyi birinci kere duyuyorum.” demesi de dikkat çekiyor. Sanki düzgün manada mı makus manada mı?
👀

Ve Fatma Parıltı bir daha bildiğimiz üzere. Hem grubunu hem kendini güç durumda bırakacak bir atak yapıyor. Şefler tadım yapmadan tabağıyla oynuyor…

Pidesinin yerini değiştiren Fatma Işık kendi kadrosundan fazla mavi grubu bile şoka sokuyor. Yemeği geçersiz sayılacak muhtemelen ancak herkes bunu niye yaptığını sorguluyor, rakipleri bile!

Kendi kadrosundaki arkadaşları esasen gergin. Bir puan geriye düşme ve eleme potasına gitme korkusunun yanında Fatma Ziya’nın bu hareketi herkesi geriyor haliyle.

Şefler sorduğunda ise inkar ediyor! Herkes gördü, kamera çekti inkar etse ne yarar…

Bakalım Fatma Ziya’nın tabağı değerlendirmeye alınacak mı?

MasterChef Türkiye yeni kısmıyla bu akşam 20:00’da TV8’de!