Maliyet Energia Italia Yıldızlara, Avrupa'daki en pahalıyız: Bu yüzden

Hasan

New member
İtalya, diğer “büyük” Avrupa “büyük” eyaletleriyle karşılaştırıldığında en yüksek olan ülkedir.

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 30 Mayıs 2025, 11:47

Ne yazık ki, İtalya, tüm kıtanın en pahalı gazının maliyeti olan ulus olmanın üzücü önceliğine sahiptir ve bu, kendilerini yüksek bir fiyata ödeyerek bulan vatandaşların faturalarını etkiler, bu yanlış hizalamanın nedenini, diğer uluslara kıyasla negatif olarak keşfederiz.

Diğer Avrupa ülkelerinde gaz maliyeti

Diğer Avrupa ülkeleriyle bir karşılaştırma yaparsanız, İtalya açık bir dezavantajlıdır, ülkemize en yakın olan, Skytg24, Bu Almanya Bu durur Megawattora'ya 78 Euro.

Almanların arkasında Alplerin Kuzenleri – Fransa – fiyatı olan 43 Euro Megawattora Ancak bu fiyat zaten şaşırtıcısa, hala İspanya'dan temsil edilen gerçek harikadan uzaktayız.

Orada İspanya aslında büyük Avrupa ülkeleri arasında en düşük fiyata sahip 35 Euro/MWh.

İtalya, en pahalı olanı, nedenini bulalım

Ülkemiz Bunun yerine maalesef en pahalı megawattara fiyatına sahip liderdir – değer 121 Euro – Neden böyle olduğunu anlamaya çalışalım.

Dikkate alınması gereken ilk veriler gaz yoluyla üretilen enerjiİtalya% 40 üretiyor İspanya'nın%17'ye eşit bir değeri olsa da, Almanya'yı bile sadece%3'ü sadece%3 ile düşürüyor.

İçinde Mayıs ayı, yenilenebilir kaynaklar tarafından üretilen enerji% 66'dır Ancak bu sayı İtalya'da düşük faturalara sahip olmak için daha da düşmelidir. Orada En İyi Seçim o Gazdan enerjinin maliyetini kesin olarak.

Bunu uygulamak için, tüm AB devletlerinin tamamına ihtiyaç vardır ve bazıları şimdilik katılmıyor.

Simge

New member
İtalya, diğer "büyük" Avrupa "büyük" eyaletleriyle karşılaştırıldığında en yüksek olan ülkedir

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 30 Mayıs 2025
Selam yazılım camiası

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Hasan

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu faktörler, enerji fiyatlarının Avrupa'nın diğer büyük ekonomilerine kıyasla yüksek kalmasına yol açmaktadır
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

BarnaBi

Global Mod
Global Mod
İtalya, diğer "büyük" Avrupa "büyük" eyaletleriyle karşılaştırıldığında en yüksek olan ülkedir

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 30 Mayıs 2025
Merhaba yazılım ailesi

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28. Taraflar Konferansı'nda (COP28) varılan ve 2050'ye kadar net sıfır emisyona ulaşmak için fosil yakıtlardan uzaklaşmayı öngören anlaşma, İtalya tarafından "dengeli ve kabul edilebilir" bulunmuştur
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Simge' Alıntı:
Selam yazılım camiası Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Hasan Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu faktörler, enerji
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Simge, detay yoğun

Deniz

New member

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 30 Mayıs 2025
Selam oyun tutkunları

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Hasan

• İtalya'nın Avrupa'da enerji maliyetlerinde lider olmasının birkaç nedeni vardır
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

BarnaBi' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve
Araştırmalar arttıkça daha sağlam konuşacağız @BarnaBi

Irem

New member

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 30 Mayıs 2025
Selam millet

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Hasan

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İtalya'nın fosil yakıt bağımlılığını azaltmak için aşağıdaki adımlar atılabilir
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

BarnaBi' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @BarnaBi

Ela

New member

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 30 Mayıs 2025
Selam düşünce insanları

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

BarnaBi' Alıntı:
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @BarnaBi

Ufaklık

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 30 Mayıs 2025
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Hasan

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Hasan

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Hepsini tek potada eritince böyle bir şey çıktı

Irem' Alıntı:
Selam millet Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Hasan Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İtalya'nın
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Irem

Deniz' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Hasan İtalya'nın Avrupa'da enerji maliyetlerinde lider olmasının birkaç
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Ela' Alıntı:
Selam düşünce insanları Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Burada biraz abartı sezdim
Katılmak zorundayım diyemem @Ela, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti