Lider Yüksel’e çalışanlarından manalı ikram

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Lider Yüksel’e çalışanlarından manalı ikram İstanbul’un en genç belediye lideri unvanına sahip olan Lider Gökhan Yüksel’e yeni yaşında çalışanları tarafınca armağan olarak Çağdaş hayatı Destekleme Derneği’ne 9 bin TL fiyatında bir bağış yapıldı. 34. doğum günü ikramı olarak Lider Gökhan Yüksel’e manalı bir ikram vermek isteyen Belediye çalışanları, kız çocuklarının eğitimine katkı sunmak ve onlara burs sağlamak ismine Çağdaş hayatı Destekleme Derneği’ne bağış yaptı. Kartal’da eğitim ve öğretime kıymet veren ve bu şuurla çalışmalarını yürüten Lider Gökhan Yüksel’e, çalışanları da eğitimde fırsat eşitliği, kız çocuklarının eğitimine takviye olma, okul öncesi eğitim ve lise mezunu mesleksiz kızlara meslek edindirme üzere projelere konut sahipliği yapan Çağdaş hayatı Destekleme Derneği’ne 9 bin TL fiyatında bir bağış yaparak manalı bir ikram verdi.

“Yapılan bu bağış benim için özel ve manalı bir ikram oldu”

Belediye çalışanları tarafınca yapılan bu özel ve manalı ikrama teşekkür eden Lider Gökhan Yüksel, “Çalışan tüm mesai arkadaşlarıma incelikle düşünülmüş bu manalı ikram için teşekkür ederim. Bizler bu türlü diğerlerinin hayatlarına dokunabiliyorsak ve bunu da hayata geçirebiliyorsak ne memnun bizlere. Eğitimde fırsat eşitliği ve kız çocuklarının eğitimine öncelik vermek ve bu projeleri desteklemek bizler için fazlaca değerli. Yapılan bu bağış benim için özel ve manalı bir ikram oldu.” diye konuştu.