Lider Yüksel’den Baba Ocağı Erzincan’a ziyaret

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Lider Yüksel’den Baba Ocağı Erzincan’a ziyaret Toplantının akabinde heyet; Cumhuriyet Halk Partisi Vilayet Başkanlığı’na, Erzincan Valisi Mehmet Makas’a, Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’e, Erzincan Belediye Lideri Bekir Aksun’a, Erzincan Vilayet Emniyet Müdürü Kenan Kurt’a, Üzümlü Kaymakamı Enver Yılmaz ve Üzümlü Belediye Lideri Ahmet Sazlı’ya makamlarında nezaket ziyaretinde bulundu. Temasların akabinde esnafları da gezen heyet onlarla sohbet etti.

Kartal Belediye Lideri Gökhan Yüksel Erzincan’daki medya temsilcileriyle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Vilayet Başkanlığı’nın tertibi ile gerçekleştirilen kahvaltıya, Kartal Belediye Lideri Gökhan Yüksel ve Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık’ın yanı sıra; CHP Erzincan Vilayet Lideri Ayhan Doğan, Vilayet İdare Şurası üyeleri ile Erzincan’da bulunan ulusal ve mahallî medya temsilcileri katıldı.

“İstanbul-Erzincan içindeki etkileşimi, bağlantısı, hoşluğu ve hassaslığı yaşatmak için temaslara başladık”

Kartal Belediye Lideri Gökhan Yüksel görüşmede yaptığı konuşmasında: “Uzun vakit daha sonra planlı olarak memleketime geldim. Pandeminin getirmiş olduğu zahmetlerle yaklaşık 1,5 yıldır daima birlikte uğraş ediyoruz. Kendi ilçemizde ve İstanbul’da sorumluluklarımız çok yüksek olduğu için buraları ziyaret edemedik. Artık bayram vesilesiyle annem ve babam buradayken onların bayramını kutlamaya geldim. Aslında el öpmeye geldim, gelmişken de hemşehrilerim ile buluşmak istedim. Birinci evvel siz bedelli basın mensupları ile bir ortaya gelip kahvaltı yapıp, akabinde da vali, belediye lideri, emniyet müdürü, vilayet jandarma komutanlığı; özetlemek gerekirsesı Erzincan’daki kamu bakılırsavlilerine bir ziyaret yaparak İstanbul – Erzincan içindeki etkileşimi, bağlantısı, hoşluğu, hassaslığı ve yapılacak hizmetleri, yapılabilecek hoşlukları münasebetimize katabilmek için temaslara başladık. İşin özü budur aslında. Fakat bu ziyaretlere başlamadan evvel de sizlerle bir ortaya gelip hasret gidermek istedik. özetlemek gerekirsesı memleketimize geldik. Bütün vatan toprağı kardeşliğin merkezi olsa da biz Erzincan’a kardeşliğin kentine geldik. Erzincan’da yaşayan ve yolu İstanbul’a düşen, Kartal’daki hemşehrileri ile buluşmak isteyen biroldukca komşumuz ve dostumuz var. Bildiğiniz üzere en az Erzincanlılar kadar Kartal’da da bir Erzincan’ın nüfusu var. ötürüsıyla Kartal için iki vatan diyebiliriz.” sözlerini kullandı.

“Sosyal Belediyeciliği vatandaşlara anlatan bir belediyecilik ile yol yürüyoruz”

Lider Gökhan Yüksel’in akabinde konuşan Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık’da: “Ben de Erzincan’da olmaktan, liderimin konuğu olmaktan epey memnun olduğumu tabir ederek sözlerime başlamak istiyorum. İstanbul’da nazaranv yapan belediye liderleriyiz. Benim iki tane hoş Erzincanlı kardeşim var, ikisi ile de İstanbul’da hoş hizmetler üretmeye devam ediyoruz. Karşılıksız sevgi hizmettir. Benim bugün burada olmam biraz tesadüf oldu. Hem Gökhan liderimle burada buluşmuş olduk, tıpkı vakitte Tunceli’de bir kız isteme durumumuz var. İstanbul’da bulunan Erzincanlı komşularımız var. Biz de onlara hizmet üretiyoruz. Vilayet liderimizin da dediği üzere biz yalnızca İstanbul’da hizmet üretmiyoruz, yaptığımız hizmetlerle aslında Türkiye’ye ve Türkiye’nin farklı noktalarına örnek olma uğraşı içerisindeyiz. İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun önderliğinde 14 tane Cumhuriyet Halk Partili belediyenin hoş bir beraberliği var. Bu pandemi devrinde Gökhan liderim da bunu söylemiş oldu, toplumsal belediyeciliğin aslında belediyelerde nasıl yapıldığını ve nasıl yapılması gerektiğinin üzerine temas eden, onu vatandaşlarına anlatan bir belediyecilik ile yol yürüyoruz.” diye konuştu.

Liderlerden Erzincan Protokol’üne Nezaket Ziyareti

Kartal Belediye Lideri Gökhan Yüksel, Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık ve CHP Erzincan Vilayet Lideri Ayhan Doğan’ın yer aldığı heyet, basın mensupları ile gerçekleştirilen toplantının akabinde Erzincan Protokol’üne Nezaket Ziyareti gerçekleştirdiler. Heyet; Erzincan Valisi Mehmet Makas, Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan Belediye Lideri Bekir Aksun, Erzincan Vilayet Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Üzümlü Kaymakamı Enver Yılmaz ve Üzümlü Belediye Lideri Ahmet Sazlı’ya nezaket ziyaretlerinde bulundu. Erzincan-İstanbul içindeki etkileşim ve irtibatla ilgili olarak temaslarda bulunan heyet, ziyaretlerin akabinde Erzincan’daki esnafları da ziyaret ederek sohbet etti.