‘Kocamdan İyi’ Dediği 15 Yaşındaki Çocukla Kaçan Gülizar Esra Erol’da Son sonucunı Verdi!

kolluk

New member
4 çocuğunu ve eşini terk edip TikTok’ta tanıştığı 15 yaşındaki çocukla kaçan Gülizar günler daha sonra Esra Erol’da verdiği sonucu deklare etti. Eşiyle yüzleşen Gülizar’ın sonucu ne oldu?

Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş’tan Esra Erol’a gelen Hasan, 23 yaşındaki 4 çocuk annesi eşi Gülizar’ın 15 yaşındaki bir çocukla kaçtığını tez etmişti. Bu tez ise hepimizi şoke etmişti.

Gülizar’ın kaçarken de en küçüğü 6 aylık olan 4 küçük çocuğunu gece yarısı meskende tek başına bırakıp Urfa’ya kaçtığını söylemişti.

Yayına bağlanan 15 yaşındaki Şahin’in babası da Gülizar’ın yanlarında olduğunu kabul ederek “Gülizar ve oğlum kabul ediyorsa benim yapacağım bir şey kalmıyor. Gerekirse dini nikah kıyarız.” demişti.

Ardından Gülizar da “Çocuklarımın yanında bana hakaret ediyor. Çocuklara annenizin sevgilisi var, oburuyla konuşuyor diyordu. bu biçimde dediği için oldu.” diyen Gülizar, Şahin’le 2 ay evvel TikTok’ta tanıştıklarını lisana getirmişti “Çocuk ancak konuttaki kocamdan iyi” demişti. Bu kelamlar karşısında da ne diyeceğimizi bilememiştik!

Eşi Hasan’la yüzleşmek için yayına gelen Gülizar, ‘Önceden konuşuyorduk, beni her şeyimle kabullendi. Kendisi ‘gel’ dedi ben de gittim. ‘Şahin’in ailesi evli olduğumu biliyordu. Beni kabul ettiler.’ demişti.

Gülizar Şahin’in babası için “Şahin’in babası benim babam olur. Öz babam bana sahip çıkmaz” tabirlerini kullanmıştı. Şahin’in babası da “Benim çocuğum 15 yaşında. Gülizar oğlumu kaçırdı. Gülizar’ı asla istemiyorum. Oğlumun yaşı daha ufak. Evlenme çağı değil. ” demişti ve bu biçimdece Gülizar ortada kalmıştı.

Bu kelamların akabinde da Gülizar, ‘Beni istemediği için epeyce üzüldüm.’ diyerek gözyaşlarına boğulmuştu.

Son olarak da ortada kalan Gülizar’ın ne yapacağı merak edildi. Dün yayına ailesiyle gelen genç bayan “Çok pişmanım, herkesten özür diliyorum. Beynimi yıkadılar. Başta da babamdan özür dilerim. Kolay kolay kimseye güvenmemeyi öğrendim. Babama bu biçimde davrandığım için epeyce özür diliyorum. Yanlış bir yola saptım.” dedi.

Hasan da Gülizar’ın pişmanlığını samimi bulmadığını söylemiş oldu. “Bir sefer makus gün geçirdim, kaza yaşadım. Beni bıraktı.” diyen Hasan Gülizar’dan gece yarısı çocuklarını yalnız bırakmasının hesabını sordu.

Ailesinin yanına döneceğini söyleyen Gülizar’ın babası da damadı ve kızının barışmasını istedi. Hasan da “bir daha yarın aynısının olacağını düşünüyorum ve kabul etmiyorum” dedi.

bu biçimdece de bu mevzu kapanmış oldu! Bakalım çocukların akıbeti ne olacak?

Haydi yorumlara!