Kısmetse Olur’un Tanınan İsmi Cansel Çördük’ün Düet Yaptığı hanımı Darp Ettiği İmgeler Ortalığı Karıştırdı!

kolluk

New member
Kısmetse Olur ile tanınan ve partneri Eser West ile bir arada programda birinci olan Cansel Çördük, bildiğiniz üzere yurt dışına taşınmıştı. Yaptığı paylaşımlarla gündemden bir an olsun düşmeyen Cansel Çördük, müzik mesleğine sert bir geçiş yaparak Los Angeles’ta sahne almaya başlamıştı.

İddialara bakılırsa birlikte düet yaptığı Kristina Menissova isimli bayanla geçtiğimiz akşam birbirine girdi!

Hakkında çarpıcı savlarda bulunan iş arkadaşı Kristina Menissova’nın sahne aldığı sırada başında bardak kıran Cansel, toplumsal medyada gündem oldu.

Kısmetse Olur programının gelmiş geçmiş en hayli sevilen ve tanınan gelin adayı Cansel Çördük, son devirlerde gündemden düşmüyor.

Programda Eser West ile yaşadığı aşk ile birbirlerini popülerliğin tepesine çıkardılar. Çift finalde programdan birinci olarak ayrılmışlardı.

Program daha sonrası bir süre daha beraberliklerine devam eden çift, aldatma savlarıyla yollarını ayırmış ve Cansel yurt dışına yerleşmişti.

Yaşam üslubu ve paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Cansel, Amerikalı bir müzikçiyle çektiği öpüşme görüntüsüyle epey konuşulmuş hatta eski aşkı Eser West ikiliye göndermelerde bulunmuştu!

Daha evvel biroldukça müzikçinin klibinde yer alan Cansel, yaklaşık 9 ay evvel Kristina isimli müzikçi ile birlikte CROWN isimli bir müzik çıkardı!

Merak edenleri buraya alabiliriz!

beraber birfazlaca defa sahneye çıkan ikilinin ortasına kocamaaaan bir kara kedi girmiş!

Ortaya çıkan imgelerde Cansel, bir arada çıkardıkları şarkıyı oburu ile söyleyerek sahne alan eski partneri Kristina’nın başında bardak kırdı!

Instagram’da ‘blogyagmuru3’ kullanıcı ismiyle magazin paylaşımları yapan Yağmur Çevik, kendisine gelen görüntüyü ve ayrıntıları paylaştı.

Cansel’in bu anları inkar ettiği, ortada bir darp olmadığı ve bardağı aslında yere attığı ve hatta fan sayfalarına bu görüntünün yayılmaması için talimat verdiği argüman edildi.

İşte o anlar
👇

ondan sonrasındasında ise yaralanan elini paylaşan Cansel Çördük, ‘Dün bana bunu yaptı!’ diyerek eski partnerinin ismini paylaştı.

Eski partnerinin Cansel hakkında ‘Sahneye uyuşturucu unsur tesirinde ve alkollü bir biçimde çıkıyordu. Bu yüzden ortaklığımızı bitirme sonucu aldım’ kelamlarının akabinde sahnedeki halini paylaşan Cansel, manzaralarda bir tuhaflık olup olmadığını bizlere sordu.

Instagram öyküleri kısmında kendisini savunan Cansel, fanlarına da bu görüntüyü yaymamaları için ricada bulunmuş.

‘Hala ondan nefret edemiyorum lakin bana dün yaptıklarını asla unutmayacağım. Biz birlikte çalıştık, hoş vakit içinder geçirdik. Onun çocuğunu hala hayli seviyorum… Yalnızca takındığı hali kaldıramıyorum ve ben kimsenin bana bu türlü davranmasına müsaade veremem!’

‘Benim bir çalışma etiğim var. İşe asla alkollü yahut uyuşturucu unsur tesirinde gitmem’ diyen Cansel, bakalım bundan daha sonra ne yapacak?