Kartal Belediyesi’nden yangın mağduru aileye yardım eli

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kartal Belediyesi’nden yangın mağduru aileye yardım eli Toplumsal Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına aralıksız devam eden Kartal Belediyesi, güç vakit içinderında vatandaşlara dayanak olmaya devam ediyor. Yunus Mahallesi Akyol Sokak’ta çıkan yangın kararı kullanılamaz hale gelen bir meskenin eşya tahliye süreçleri, belediyenin Paklık İşleri Müdürlüğü grupları tarafınca gerçekleştirildi.

Meydana gelen üzücü olayın olumsuz tesirlerini en aza indirgemek ve ailenin yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek emeli ile maddi hasara niye olan yangının akabinde harekete geçen takımlar, ziyan görmüş eşyaların tahliye süreçlerini titizlikle gerçekleştirdi.

Yangınzede aileden Kartal Belediyesi’ne teşekkür

En büyük tesellilerinin çıkan yangında can kaybının yaşanmamış olması olduğunu söyleyen aile bireyleri, İstanbul İtfaiyesi’nin süratli bir yangın söndürme çalışması gerçekleştirdiğini, Kartal Belediyesi’nin de tahliye süreçlerini titizlikle gerçekleştirdiğini lisana getirdi. Yangın mağduru aile, gerçekleştirilen tahliye sürecinin akabinde, Kartal Belediye Lideri Gökhan Yüksel’e ve Kartal Belediyesi gruplarına bu sıkıntı günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Kartal Belediyesi’nin yangın ve gibisi afetlerde vatandaşların yanında olduğunu söz eden Kartal Belediyesi Paklık İşleri Müdürlüğü’nden Sorumlu Lider Yardımcısı Cengiz Türkmen: “Temizlik İşleri Müdürlüğü takımlarımız, yangın mağduru ailemizin konut eşyası tahliye süreçlerini gerçekleştirdi. Yangından tüm aile bireylerimizin sapasağlam çıkması en büyük tesellimiz oldu. Ailemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bizler Kartal Belediye Liderimiz Sayın Gökhan Yüksel’in öncülüğünde âlâ günde de berbat günde de komşularımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.